önemli olan hat sahibinin 26 yaşından küçük olması. Bayiden halledebilirsin sanırım bunu, başka yöntemi de olabilir belkibeyler vodafone üyeisiyim , premiumda aldım ama freezone tanımlayamıyorum
benden kücük arkadasın bilgilerini giriyoum hata veriyor bunu anlatabilecek var mı?
varmış bi yöntemi , ben 35im ama 26 yaş altı birinin bilgilerini kullanım freezone gecebiliyormusum ama detay yazan olmadıönemli olan hat sahibinin 26 yaşından küçük olması. Bayiden halledebilirsin sanırım bunu, başka yöntemi de olabilir belki
kampanya bitti hocamBana 150 lira geldi ama 500 gelmedi.
Kampanyanın son günü almıştım, kampanyalar kısımından da katılmıştım.kampanya bitti hocam
Banada aynı oldu düşük oranlılara katılmadığım halde onlardan iade geldi aradım 1 hafta içinde düzeltilecek diyor çok çağrı gitmiştir bugünBana 150 lira geldi ama 500 gelmedi.
Benimde gelmedi.Hepsiburadadan Cashback alan var mı? 150 geldi sadece. Perdigital ve DeFacto 500 geldi ama Hepsiburadadan gelmedi
bende de gelmedi aynı şekildeHepsiburadadan Cashback alan var mı? 150 geldi sadece. Perdigital ve DeFacto 500 geldi ama Hepsiburadadan gelmedi
Bem sordum arayıp genel problem 72 saat içinde kalanıda yatacak dedi müşteri hizmetleribende de gelmedi aynı şekilde