VODAFONE RedBox KULLANAN VAR MI?

vodafone 4.5g sim kart ve 4.5g destekli bir telefondan alabileceğin hız ne ise redbox'ta da aynı.
Benim vodafone hattaki speedtest sonuçlarım dosyadaki gibi ama başvurduktan sonra aradıklarında evinizde şebeke çekmiyor oluyor ulan çekmese nasıl bu değerleri aliyim bu düşük hali 70 80 download aldıklarım oluyor 25 30 upload aldıklarım oluyor nolur artık birisi yardım etsin.

Ekler

• Screenshot_20201116-144343_Speedtest.jpg
    Screenshot_20201116-144343_Speedtest.jpg
    445.5 KB · Hit: 76
Benim vodafone hattaki speedtest sonuçlarım dosyadaki gibi ama başvurduktan sonra aradıklarında evinizde şebeke çekmiyor oluyor ulan çekmese nasıl bu değerleri aliyim bu düşük hali 70 80 download aldıklarım oluyor 25 30 upload aldıklarım oluyor nolur artık birisi yardım etsin.
ben böyle bir şey demedim dedim konuyu görene kadar.
yeni konu açmışsınız oraya yazdım.

Superbox un neyi sorunlu acaba
Ben kullanıyorum evimizde alt yapı olsa bunu kullanmam yani mecburiyetten kullanıyoruz. Birisi oyun oynarken birisi video izleyemiyor, internet çöküyor bildiginiz sonra atıyorum 6 Upload 10 Dowland alıyorsunuz diyelim iki dakika sonra 2 Upload 4 Dowland alıyorsunuz öyle nalet bir şey.

Ben kullanıyorum evimizde alt yapı olsa bunu kullanmam yani mecburiyetten kullanıyoruz. Birisi oun oynarken birisi video izleyemiyor, internet çöküyor bildiginiz sonra atıyorum 6 Upload 10 Dowland alıyorsunuz diyelim iki dakika sonra 2 Upload 4 Dowland alıyorsunuz öyle nalet bir şey.
1 senedir kullanıyorum 20/10 paket
Son 1 ay dır dowload 10 un üstüne çıkmıyordu
Şuan düzeldi sanırım çalışma iyileştirme gibi bir şey vardı
1 Senedir 20 nin altına hiç düşmedi son 1 ay bir yalpaladı ama düzelttiler
Çok süper bir internet upload 10 a kadar veriyor ama biz 5 alıyoruz benim upload la işim yok zaten

Çok memnunum adamlar 20 dediler 20 verdiler
Sizde sorun var hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,212
Üyeler
187,798
Son üye
Crawm20
Geri