oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,143 Dahası Reaksiyon skoru 4,513 İsim Olcay akbulut 29 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 HacıSOFU yazmış: TT iyidir. Devamı için tıklayın... TT dediğiniz türk telekom dimi, eğer oysa o bizim evde vodafonedan daha az çekiyo kullanmıştım çekmiyo diye değiştirdim
HacıSOFU yazmış: TT iyidir. Devamı için tıklayın... TT dediğiniz türk telekom dimi, eğer oysa o bizim evde vodafonedan daha az çekiyo kullanmıştım çekmiyo diye değiştirdim
HacıSOFU 80+ Titanium Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20,965 Dahası Reaksiyon skoru 10,381 İsim Hacı 29 Haziran 2024 #15 oaK´ yazmış: TT dediğiniz türk telekom dimi, eğer oysa o bizim evde vodafonedan daha az çekiyo kullanmıştım çekmiyo diye değiştirdim Devamı için tıklayın... Evet turk telekom. Eğer öyleyse mecbur Türkcell geçeceksin.
oaK´ yazmış: TT dediğiniz türk telekom dimi, eğer oysa o bizim evde vodafonedan daha az çekiyo kullanmıştım çekmiyo diye değiştirdim Devamı için tıklayın... Evet turk telekom. Eğer öyleyse mecbur Türkcell geçeceksin.
oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,143 Dahası Reaksiyon skoru 4,513 İsim Olcay akbulut 29 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 HacıSOFU yazmış: Evet turk telekom. Eğer öyleyse mecbur Türkcell geçeceksin. Devamı için tıklayın... ben en iyisi faturasıza geçiyim ASD:aSD:as
HacıSOFU yazmış: Evet turk telekom. Eğer öyleyse mecbur Türkcell geçeceksin. Devamı için tıklayın... ben en iyisi faturasıza geçiyim ASD:aSD:as
Realhas the Great 80+ Gold Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 5,172 29 Haziran 2024 #17 Vodafone babaninyodan vazgeçmeyin f/p
oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,143 Dahası Reaksiyon skoru 4,513 İsim Olcay akbulut 29 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Realhas the Great yazmış: Vodafone babaninyodan vazgeçmeyin f/p Devamı için tıklayın... vazgeçemiyom zaten taahütü dayıyolar
Realhas the Great yazmış: Vodafone babaninyodan vazgeçmeyin f/p Devamı için tıklayın... vazgeçemiyom zaten taahütü dayıyolar