Genelden bahsediyorum ya allah allaah!Birbirimizi kandırmayalım ailesinin neden 16 yeter dediğini herkes biliyor
50mbpslik tarifeleri 150tl civarı olursa kimse o parayı sadece ev internetine vermez 16 işimi görür der.
İnternet bölgesel değişiklik gösterir altyapı sorunu çekmeniz o firmanın kötü olduğunu göstermez.daha önce kullandım hiç memnun kalmadım
Genel olarak dediğim gibi senin dediğin genellemenin dışında kaldığını düşünüyorum.Genelden bahsediyorum ya allah allaah!
Zaten VDSL kalıp SOL' e geçmememin sebebi ZATEN 100 MBİT alamam. Param yetmiyor. Fiberde 50 mbit VDSL' de 60 civarı alabilirim. Hemde VDSL taahhütsüz ve daha ucuz. Taahhütlü internetin ucuz olması lazım. 2 yıl bizi bağlıyor köle gibi.Birbirimizi kandırmayalım ailesinin neden 16 yeter dediğini herkes biliyor
50mbpslik tarifeleri 150tl civarı olursa kimse o parayı sadece ev internetine vermez 16 işimi görür der.
fiber miydi? kaç mbqs idi bunlar önemli etkenler. ne sorununuz vardı mesela?daha önce kullandım hiç memnun kalmadım
altyapı sorunum yok mersin gibi gelişmiş bir şehrin merkezinde yaşıyorum altımızda ana binaları da varİnternet bölgesel değişiklik gösterir altyapı sorunu çekmeniz o firmanın kötü olduğunu göstermez.
ping yavaşlık her şey vardıfiber miydi? kaç mbqs idi bunlar önemli etkenler. ne sorununuz vardı mesela?
ben şu anda valveye 80ping alıyorum ama türktelekom kötü diyemem çünkü altyapım kötü olduğu için pingim yüksekfi
Meğer ne çok acı biriktirmişsin içinde...Genel olarak dediğim gibi senin dediğin genellemenin dışında kaldığını düşünüyorum.
Altyapı sorunun yoksa önermeme sebebin nedir ?altyapı sorunum yok mersin gibi gelişmiş bir şehrin merkezinde yaşıyorum altımızda ana binaları da var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ping yavaşlık her şey vardı
yavaş sıkıntılıAltyapı sorunun yoksa önermeme sebebin nedir ?
ee siz sorun yaşıyorsunuz ama başkaları yaşamıyor.altyapı sorunum yok mersin gibi gelişmiş bir şehrin merkezinde yaşıyorum altımızda ana binaları da var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ping yavaşlık her şey vardı
yaşıyor arkadaşlarımın hepsi yaşıyor hemde pahalıee siz sorun yaşıyorsunuz ama başkaları yaşamıyor.
6 yıldır türk telekom kullanan bneZaten VDSL kalıp SOL' e geçmememin sebebi ZATEN 100 MBİT alamam. Param yetmiyor. Fiberde 50 mbit VDSL' de 60 civarı alabilirim. Hemde VDSL taahhütsüz ve daha ucuz. Taahhütlü internetin ucuz olması lazım. 2 yıl bizi bağlıyor köle gibi.
altyapınız ne dedim cevap vermediniz? kaç mbqs?yaşıyor arkadaşlarımın hepsi yaşıyor hemde pahalı
türktelekom fiber yok ki netspeed tt altyapısı kullanıyor sadece bildiğim kadarıylaFiber Pro 75 - Netspeed
Netspeed Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl · Ev Ofis İnternet · Sınırsız Adsl.netspeed.com.tr