Ben telekom kullanıyodum çok sıkıntı çektik,internet gitti 1 hafta gelmedi 16mbs internette 2 kişi internete giremiyoduk,bizim alt komsu superonline kullanıyo mukemmel,superonline oneririmArkadaslar lütfen yardım edin hagisi danha iyi internet sağlıyıcısı türktelekom kullanıyırum menmun degilim ya vodafone yada süperonlıne gececem hanggisi iyi
Superonline Fiber.Arkadaslar lütfen yardım edin hagisi danha iyi internet sağlıyıcısı türktelekom kullanıyırum menmun degilim ya vodafone yada süperonlıne gececem hanggisi iyi
Superonline kullanıyorum şikayetim yok. Tavsiye ederim.
alt yapım fiber destekliyor 35mgb veriyorÖnce altyapınızı kontrol edin lütfen.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom
İkisini de yapıp SS alın ve gönderin.
Peki sadece Superonline veya Vodafone mi olacak? İkisi arasındaysa Superonline fakat başka şirketler de olabilirse Milleni bakabilirsin.alt yapım fiber destekliyor 35mgb veriyor
aynı sorunu bizde cekiyoz internet kullanamıyoruzBen telekom kullanıyodum çok sıkıntı çektik,internet gitti 1 hafta gelmedi 16mbs internette 2 kişi internete giremiyoduk,bizim alt komsu superonline kullanıyo mukemmel,superonline oneririm
subeliri yok onları o yüzden secmiyirum vodafone vs süperonlıne diyorum o yüzdenPeki sadece Superonline veya Vodafone mi olacak? İkisi arasındaysa Superonline fakat başka şirketler de olabilirse Milleni bakabilirsin.
Milleni'nin fiziksel bir şubesi yok fakat müşteri hizmetleri iyi deniliyor.
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim [Ana Rehber] | Donanım Arşivi Forum