Seymenburakk
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
aynısı işte bide sahte işlemcimi varAlıntıyı görüntüle
bu ryzen 5 7500f in internetteki fotoğraflarından biri
Alıntıyı görüntüle
bu da bana tray gelen işlemci cpu z benchmarkları netteki değerlerle tutuyor ama içime bir kurt düştü.
Her şeyin sahtesi vardır bu dönemdeaynısı işte bide sahte işlemcimi var
cpu z benchmarktaki değerlerini atma şansınız varmıAynı işlemci var, yandaki şeyler bende mevcut sizdeki sahte olabilir.
Şu anda çalışıyorum evde değilim başka arkadaşta varsa 7500 f atsa güzel olurcpu z benchmarktaki değerlerini atma şansınız varmı
Bende merak ettim şimdi.bu da bana tray gelen işlemci cpu z benchmarkları netteki değerlerle tutuyor ama içime bir kurt düştü.
Hocam başka bir parti üretimde bu şekilde üretilmişti galiba, sorun olmaması gerekiyor sistemde ve performans testlerinde sorun yoksa.Alıntıyı görüntüle
bu ryzen 5 7500f in internetteki fotoğraflarından biri
Alıntıyı görüntüle
bu da bana tray gelen işlemci cpu z benchmarkları netteki değerlerle tutuyor ama içime bir kurt düştü.
forum.donanimarsivi.com
nerden teyit edebiliriz hocam işlemciyi alalı 3 gün oldu ilerde bir sıkıntı çıkartmasın bana?Hocam başka bir parti üretimde bu şekilde üretilmişti galiba, sorun olmaması gerekiyor sistemde ve performans testlerinde sorun yoksa.
hocam sahibindende baktım 1tane sizin model gibi olanı gordum çakma degildir bence testlerde falan sıkıntı yoksaAlıntıyı görüntüle
demek istediğim şurdaki kondesatörmü artık neyse onlardan yok...
Nerden aldıgına bağlı. Random bir satıcıdan aldıysan sahte olmaması için hiçbir neden yok.