Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,689
Buldum da dijital üyelik harici olanlaraymış kampanya, ben vodafonelu değilim sağlık olsun.ytden bak bence.
Buldum da dijital üyelik harici olanlaraymış kampanya, ben vodafonelu değilim sağlık olsun.ytden bak bence.
telefon numarasıyla oluyor mu ?Buldum da dijital üyelik harici olanlaraymış kampanya, ben vodafonelu değilim sağlık olsun.
bana bi özelden yaz. halledeceğim o işi.telefon numarasıyla oluyor mu ?
Olmuyor telefon numarasıyla. Yani herhalde bilmiyorum. Gerçi zaten VP aldım iade edemeyeceğim için para yok şu an zahmet etme boşuna.telefon numarasıyla oluyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana bi özelden yaz. halledeceğim o işi.
Sağ aşağı Kategorilerden sonra sol üstte dijital servisler ve oyun kısmı var. Bastıktan sonra biraz aşağı kaydırın bulacaksınız. Resim Hudzell için.Yazdım çıkmadı ya.
Vodafone'lu olmanıza gerek yok diye biliyorum.Buldum da dijital üyelik harici olanlaraymış kampanya, ben vodafonelu değilim sağlık olsun.
Telefon numarası derken anlamadım. Yani VF abonesi olmanıza gerek yok. Ödeme yaparken telefon no istiyor. Onu da herhangi bir numara (operatör farketmez) yazarak alabilirsiniz.telefon numarasıyla oluyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana bi özelden yaz. halledeceğim o işi.