❌İndirim Bitti! VodafonePay Freezonelulara 500TL Hepsiburada İade!!!!

Krm01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Freezonelu hat sahipleri Vodafonepay kart kullanarak hepsiburada üzerinden yapacağı alışverişlerde %50 iade(500TL) veriyor.
Son gün bugün.
Ben steam kod aldım.
1748014241806.webp

daha dün psu aldım bir işe yaracagı tuttu oda benim işime yaramadı

Freezonelu hat sahipleri Vodafonepay kart kullanarak hepsiburada üzerinden yapacağı alışverişlerde %50 iade(500TL) veriyor.
Son gün bugün.
Ben steam kod aldım.
Alıntıyı görüntüle
hocam ben dün freezonelu oldum da bu sabahta freezonlu oldun avantajlardan yararlanabilirsin diye mesaj geldi ama vodefone paye girip kampanyaya katılmaya çalıştığımda hala freezonlu değilsin diyor bu neden olabilir

hocam ben dün freezonelu oldum da bu sabahta freezonlu oldun avantajlardan yararlanabilirsin diye mesaj geldi ama vodefone paye girip kampanyaya katılmaya çalıştığımda hala freezonlu değilsin diyor bu neden olabilir
Muhtelemen tarifenizi değiştirmeniz lazım aynısı başıma geldi. Ayrıca konusu açıldı bu indirim konusunun.

çözebildiniz mi peki hocam ama bir de freezonelu olmak için tarife değiştirmeye gerek yok diye biliyorum
Freezonelu oldum kampanyalardan yararlanamıyordum, müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar yeni tarifeye geçerseniz yararlanabilirsiniz demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Freezonelu oldum kampanyalardan yararlanamıyordum, müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar yeni tarifeye geçerseniz yararlanabilirsiniz demişti.
Genel olarak sorunları çözmede yardımcı oluyorlar ama tek sıkıntı bağlanmak oluyor.

Geri