nasıl yapıyoruz tam olarakFreezonelu hat sahipleri Vodafonepay kart kullanarak hepsiburada üzerinden yapacağı alışverişlerde %50 iade(500TL) veriyor.
Son gün bugün.
Ben steam kod aldım.
Alıntıyı görüntüle
Hala aynı fiyatta ise iade et tekrar aldaha dün psu aldım bir işe yaracagı tuttu oda benim işime yaramadı
freezonlu olmak zorunlu mu ?Freezonelu hat sahipleri Vodafonepay kart kullanarak hepsiburada üzerinden yapacağı alışverişlerde %50 iade(500TL) veriyor.
Son gün bugün.
Ben steam kod aldım.
Alıntıyı görüntüle
iade edip indirimden faydalanın olmazmıdaha dün psu aldım bir işe yaracagı tuttu oda benim işime yaramadı
3 taksitle aldım kargo nerdeyse geldi limit direk gelmiyor ugraşmamiade edip indirimden faydalanın olmazmı
hocam ben dün freezonelu oldum da bu sabahta freezonlu oldun avantajlardan yararlanabilirsin diye mesaj geldi ama vodefone paye girip kampanyaya katılmaya çalıştığımda hala freezonlu değilsin diyor bu neden olabilirFreezonelu hat sahipleri Vodafonepay kart kullanarak hepsiburada üzerinden yapacağı alışverişlerde %50 iade(500TL) veriyor.
Son gün bugün.
Ben steam kod aldım.
Alıntıyı görüntüle
Muhtelemen tarifenizi değiştirmeniz lazım aynısı başıma geldi. Ayrıca konusu açıldı bu indirim konusunun.hocam ben dün freezonelu oldum da bu sabahta freezonlu oldun avantajlardan yararlanabilirsin diye mesaj geldi ama vodefone paye girip kampanyaya katılmaya çalıştığımda hala freezonlu değilsin diyor bu neden olabilir
çözebildiniz mi peki hocam ama bir de freezonelu olmak için tarife değiştirmeye gerek yok diye biliyorumMuhtelemen tarifenizi değiştirmeniz lazım aynısı başıma geldi. Ayrıca konusu açıldı bu indirim konusunun.
Freezonelu oldum kampanyalardan yararlanamıyordum, müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar yeni tarifeye geçerseniz yararlanabilirsiniz demişti.çözebildiniz mi peki hocam ama bir de freezonelu olmak için tarife değiştirmeye gerek yok diye biliyorum
Genel olarak sorunları çözmede yardımcı oluyorlar ama tek sıkıntı bağlanmak oluyor.Freezonelu oldum kampanyalardan yararlanamıyordum, müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar yeni tarifeye geçerseniz yararlanabilirsiniz demişti.