Neler Yeni

Vodafone'un rezilliği

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Benim internet den ne çektiğimi bilen bilir ve sürpriz bir şekilde bu ızdırap erken bitiyor ama biterken bile uğraştırıyor
Bilmeyenler için paketim 16 mbps e kadar sınırsız internet şuanda verdikleri hız 4 mbps download 0.40 upload bu hıza gerçekten hızlı diyorum çünkü temmuz ağustos aylarında 1 mbps download 0.02 upload cidden hiçbir yere girmiyordu iyi ki tatile gittim tatile gittiğim zamanlarda evde olsaydım yaşar mıydım bilmiyorum.
Bu ayın sonunda taahhüt bitiyor ve başka bir internet servis sağlayıcısına geçeceğim ne kadar upload alabileceğimi merak ettim ona göre bir paket seçecektim ve vodafone yine beni şaşırtmadı dün bu saatlerde müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştık 25 dk civarında bekledik ulaşamadık bende bugün bayisine gittim ve orada müşteri hizmetlerine ulaşmam gerektiğini söyledi direk bayinin içinde aradım 15 dk bekledim ama yine ulaşılmadı sonra bakın ulaşılmıyor dedim (burada cidden içimde bir kapak sesi duydum içimden ne g** oldu dedim) adamda alaycı bir tonla yoğunluktan ulaşamaya bilirsiniz dedi bende sinirlendim çıktım içimden neler diyorum keşke hatırlasam da tekrar desem bazen bu türk telekom nasıl internet hızlandırdı diye düşünüyorum kuzenim türk telekom kullanıyor arıyor türk telekomu 10 dakika sürüyor derdini anlatması bir gün sonra ya adam gelip düzeltiyor yada otomatik düzeliyor bu kadar kalitesiz hizmet daha görmedim bide bunun hat tarafı var orası daha kötü

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Benim internet den ne çektiğimi bilen bilir ve sürpriz bir şekilde bu ızdırap erken bitiyor ama biterken bile uğraştırıyor
Bilmeyenler için paketim 16 mbps e kadar sınırsız internet şuanda verdikleri hız 4 mbps download 0.40 upload bu hıza gerçekten hızlı diyorum çünkü temmuz ağustos aylarında 1 mbps download 0.02 upload cidden hiçbir yere girmiyordu iyi ki tatile gittim tatile gittiğim zamanlarda evde olsaydım yaşar mıydım bilmiyorum.
Bu ayın sonunda taahhüt bitiyor ve başka bir internet servis sağlayıcısına geçeceğim ne kadar upload alabileceğimi merak ettim ona göre bir paket seçecektim ve vodafone yine beni şaşırtmadı dün bu saatlerde müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştık 25 dk civarında bekledik ulaşamadık bende bugün bayisine gittim ve orada müşteri hizmetlerine ulaşmam gerektiğini söyledi direk bayinin içinde aradım 15 dk bekledim ama yine ulaşılmadı sonra bakın ulaşılmıyor dedim (burada cidden içimde bir kapak sesi duydum içimden ne g** oldu dedim) adamda alaycı bir tonla yoğunluktan ulaşamaya bilirsiniz dedi bende sinirlendim çıktım içimden neler diyorum keşke hatırlasam da tekrar desem bazen bu türk telekom nasıl internet hızlandırdı diye düşünüyorum kuzenim türk telekom kullanıyor arıyor türk telekomu 10 dakika sürüyor derdini anlatması bir gün sonra ya adam gelip düzeltiyor yada otomatik düzeliyor bu kadar kalitesiz hizmet daha görmedim bide bunun hat tarafı var orası daha kötü
Türk telekom be işte budur. benim minimum bekleme sürem o aramadan itibaren işte hizmet no gir menü seç onlar dahil 3.5dakika. Miss.
TT geç işte hacı. altyapı kaç destekliyorsa ona geç.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekom be işte budur. benim minimum bekleme sürem o aramadan itibaren işte hizmet no gir menü seç onlar dahil 3.5dakika. Miss.
TT geç işte hacı. altyapı kaç destekliyorsa ona geç.
çok doğru söylüyorsun ama ilk önce kaç upload aldığımı öğrenmem gerek eğer 6 mbps alabiliyorsam millenicoma geçicem taahüsüz olucağından hizmeti kötüyse direk türk telekom geçicem birde keşke 35 mbps ye paket olsa maksimum hızı almam gerek hocam pc alabilirsem yayıncılığa girmeyi planlıyorum birde türk telekom her yerde aynı komforu veriyor gittim selam verdim direk adamlar ilgilendi şu vodafone beni aşırı kanser ediyor o adama etmediğim küfür kalmadı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
çok doğru söylüyorsun ama ilk önce kaç upload aldığımı öğrenmem gerek eğer 6 mbps alabiliyorsam millenicoma geçicem taahüsüz olucağından hizmeti kötüyse direk türk telekom geçicem birde keşke 35 mbps ye paket olsa maksimum hızı almam gerek hocam PC alabilirsem yayıncılığa girmeyi planlıyorum birde türk telekom her yerde aynı komforu veriyor gittim selam verdim direk adamlar ilgilendi şu vodafone beni aşırı kanser ediyor o adama etmediğim küfür kalmadı
ben boşuna evde internette türk telekom mobilde vodafone demiyorum.
En doğru ve en kapsamlı bilgi için ilçe müdürlüğüne git. Oradan altyapının güncel durumunu sorgula. 35Mbps paketler vardı sanırım ama yeni kullanıcıya değil mevcut müşteriye olarak vardı. Altyapın ne kadar destekliyorsa ona geç. Sonra keyfini sür. zaten upload düşmüyor artık bi 35lik pakete geçersen 5.7upload, 50de 7.6 alıyorsun. daha 1 ay önce 24mbps kullanıyordum 5.7uploadım vardı. şimdi paket yükselttim diye 7.6 oldu. tt geç ya madem bu kadar kaliteli buldun .d

Top Bottom