vodofone mu superonline mı

Egmn35

80+
Reaksiyon skoru
116
iyi akşamlar beyler şuan superonline kullanıyorum ve çok memnunum az önce vodofone den tanıtıma gelmişler söylediklerine göre superonline altyapıyı bunlara ucretsiz vermişler. Dediğine göre 90tl ye 100mbps sunuyorlar mış kablo da ise 150mbps garantisini veriyorum dedi adam ama ben pek inanmadım. 14 gün dene dedi beğenmez isen iptal edersin ucret ödemezsin dediler. Sorum şudur vodofone fiberi superonline alt yapısından kullananların yorumları neler geçmeye değer mi

iyi akşamlar beyler şuan superonline kullanıyorum ve çok memnunum az önce vodofone den tanıtıma gelmişler söylediklerine göre superonline altyapıyı bunlara ucretsiz vermişler. Dediğine göre 90tl ye 100mbps sunuyorlar mış kablo da ise 150mbps garantisini veriyorum dedi adam ama ben pek inanmadım. 14 gün dene dedi beğenmez isen iptal edersin ucret ödemezsin dediler. Sorum şudur vodofone fiberi superonline alt yapısından kullananların yorumları neler geçmeye değer mi
vodafone fiberi tt altyapısında kullandım ping değerleri çok iyidi şuan türknetteyim vodafoneye geçmeyi düşünmüyorum değil

Vodadone ping 12 üstüne çıkmıyor cidden 8mbps kullanıyorum hızının hepsini veriyor 5 ay önce 2 3 defa kesilmişti şuan 1 kere bile sorunla karşılaşmadım on numara

Vodafone iyi mi bilmem ama Superonline kötü

Valla bilmiyorum türktelekomun galiba ama on numara şimdi 35 mbps gelmiş ona geçicektim fakat taşınma işi çıktı
ben şey yaparlar diye korkuyorum ilk 1 ay falan tam hız verirler sonra hızı düşürürler felan diye

eviniz apartman mı müstakil mi?
apartman ise kaç kişi superonline veya vodafone kullanıyor?
müstakildeyseniz superonline alın.
apartmandaysanız kaç kişinin superonline veya vodafone kullandığına bağlı.
hangisi az kullanılıyorsa onu seçin.
mesela bizim apartmanda herkes superonline. o yüzden verilenin altında internet hızım hep ancak aşırı da bir sıkıntı yaşamıyorum.

ben şey yaparlar diye korkuyorum ilk 1 ay falan tam hız verirler sonra hızı düşürürler felan diye
Evde 3 cihaz bağlı 8mbps paketi kullanıyorum
Screenshot_20210210-195230_Speedtest.jpg

eviniz apartman mı müstakil mi?
apartman ise kaç kişi superonline veya vodafone kullanıyor?
müstakildeyseniz superonline alın.
apartmandaysanız kaç kişinin superonline veya vodafone kullandığına bağlı.
hangisi az kullanılıyorsa onu seçin.
mesela bizim apartmanda herkes superonline. o yüzden verilenin altında internet hızım hep ancak aşırı da bir sıkıntı yaşamıyorum.
apartmandayım 7-8 kişi sanırım ama hız konusunda hiç sıkıntım yok gelen adamda şey dedi yeni port daha sıkıntısız olur yavaşlama olmaz falan dedi
Evde 3 cihaz bağlı 8mbps paketi kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
adsl dimi

Geri