Neler Yeni

vodofone mu superonline mı

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
apartmandayım 7-8 kişi sanırım ama hız konusunda hiç sıkıntım yok gelen adamda şey dedi yeni port daha sıkıntısız olur yavaşlama olmaz falan dedi

adsl dimi
superonline alın derim o zaman.
bizim apartmanda birisi 16mb vodafone almıştı, adam 20mb alıyordu. hem altyapı iyi hem de kullanan olmayınca hattı daha iyi oluyor.
ancak superonline alırdım yine de. apartmanımızda yaklaşık 20 daire superonline kullanıyor 35 download 35 uploadda 70 download(speedtestte böyle de bir şey indirirken vs daha 5 geçmedi(eski internetim de 100mb idi o da 15 geçmemişti)) upload 10 falan veriyor. oyunlarda ping konusunda asla sıkıntı yaşamıyorum. oyun oynarken aynı anda birimiz dizi izlerken, birimiz bir şey indirirken ben oyun oynayabiliyorum.

kısaca tercih size kalmış. ben superonline alırdım.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
süper online alt yapım çok iyi 10 1 kullanıorum 20-1 alıyorum ilginç ping değerlerim aşırı iyi valorant: 8 9 max 11 fortnite: 30-50

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
superonline alın derim o zaman.
bizim apartmanda birisi 16mb vodafone almıştı, adam 20mb alıyordu. hem altyapı iyi hem de kullanan olmayınca hattı daha iyi oluyor.
ancak superonline alırdım yine de. apartmanımızda yaklaşık 20 daire superonline kullanıyor 35 download 35 uploadda 70 download(speedtestte böyle de bir şey indirirken vs daha 5 geçmedi(eski internetim de 100mb idi o da 15 geçmemişti)) upload 10 falan veriyor. oyunlarda ping konusunda asla sıkıntı yaşamıyorum. oyun oynarken aynı anda birimiz dizi izlerken, birimiz bir şey indirirken ben oyun oynayabiliyorum.

kısaca tercih size kalmış. ben superonline alırdım.
ne kadar ödüyorsunuz internete. Bende kalmayı düşünüyorum paketi yükselticem sadece galiba
süper online alt yapım çok iyi 10 1 kullanıorum 20-1 alıyorum ilginç ping değerlerim aşırı iyi valorant: 8 9 max 11 fortnite: 30-50
santralin falan yanındasın herhalde dostum :D

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
ne kadar ödüyorsunuz internete. Bende kalmayı düşünüyorum paketi yükselticem sadece galiba

santralin falan yanındasın herhalde dostum :D
Sınırsız 35 download 35 upload
Ev telefonu kaç dk bilmiyorum
Turkcell tv+
110tş olması lazım

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
altyapınızı kontrol edin hangisini destekliyorsa onu kullanın ben superonline 35mbs kullanıyorum gerçekten çok hızlı ve evde 7kişiyiz herkes interneti kullanıyor bunu da ele almak lazım vodofone altyapın yoksa çöp daha önce kullandık altyapı desteklemiyordu
iyi akşamlar beyler şuan superonline kullanıyorum ve çok memnunum az önce vodofone den tanıtıma gelmişler söylediklerine göre superonline altyapıyı bunlara ucretsiz vermişler. Dediğine göre 90tl ye 100mbps sunuyorlar mış kablo da ise 150mbps garantisini veriyorum dedi adam ama ben pek inanmadım. 14 gün dene dedi beğenmez isen iptal edersin ucret ödemezsin dediler. Sorum şudur vodofone fiberi superonline alt yapısından kullananların yorumları neler geçmeye değer mi

Top Bottom