Neler Yeni

🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
Kadir
Geçen DA-G9 26 bin den satıldı.suan 28.700 falan 🙂
Daha kötü kasa özelleştirmesi yapıp 30k demeleri size saçma olmuş, DA'nın o fiyatında yine kaliteli parçalar vardı fiyat artışı da yüksek stoklu olduğu için makul buluyorum 26k fiyatı ,29 aşırı fazla onlarda biliyordur fazla olduğunu. Bunda ki özelleştirme işi garip geldi bana

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Bana kalırsa al satçılar yaşadı bizim gibi site çöktükten sonra almaya çalışanların hayal kırıklığı yaşaması gayet normal. İzmir'de yaşıyorum mağazaları olsa gideyim de internete özel 100 stok ne

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Daha kötü kasa özelleştirmesi yapıp 30k demeleri size saçma olmuş, DA'nın o fiyatında yine kaliteli parçalar vardı fiyat artışı da yüksek stoklu olduğu için makul buluyorum 26k fiyatı ,29 aşırı fazla onlarda biliyordur fazla olduğunu. Bunda ki özelleştirme işi garip geldi bana
Kendi acibadem mağaza stoguna göre kasa ve fiyat verdiler sanırım. + 800 küsur TL ye rampage var ama sitede. Acıbadem de olmadığı için onu alamıyoruz. Webe stok gelir diye düşünüyorum.ordan bişey çıkarsa çıkar yoksa gg 🙂
Kullanıcıya 30 k yine makul.ama bana gelmez 🙂
Bu arada sabah gelip geçen biri geldi benden sonra bı 20 dk önce. Ekran kartı stoğu bitti demişler. Sistemi alalamis 30 dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana kalırsa al satçılar yaşadı bizim gibi site çöktükten sonra almaya çalışanların hayal kırıklığı yaşaması gayet normal. İzmir'de yaşıyorum mağazaları olsa gideyim de internete özel 100 stok ne
Hocam bendlce en başından organize iyi değildi.
Artık vok tarafimi yoksa itopya tarafımı bilemem.
Aponun gözünü seveyim,o anlamda en organize işi yapiyor.
Vok diyor videoda stok alan mağazalarda stok olabilir.
Abi mağazada varmı yokmu o bile meçhul.100 tane stok 50 internet. 10 ar tanede mağazaya verirsin tamamdır.
Akşam 8 den sonra satış yapma mağazanın ayrı bir olay zaten.ordan gol yedik. Mağaza bana yarım saat uzakta.bilsem giderdimde geçti artık.
Md sistemi bekleyelim 😀

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Kendi acibadem mağaza stoguna göre kasa ve fiyat verdiler sanırım. + 800 küsur TL ye rampage var ama sitede. Acıbadem de olmadığı için onu alamıyoruz. Webe stok gelir diye düşünüyorum.ordan bişey çıkarsa çıkar yoksa gg 🙂
Kullanıcıya 30 k yine makul.ama bana gelmez 🙂
Bu arada sabah gelip geçen biri geldi benden sonra bı 20 dk önce. Ekran kartı stoğu bitti demişler. Sistemi alalamis 30 dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bendlce en başından organize iyi değildi.
Artık vok tarafimi yoksa itopya tarafımı bilemem.
Aponun gözünü seveyim,o anlamda en organize işi yapiyor.
Vok diyor videoda stok alan mağazalarda stok olabilir.
Abi mağazada varmı yokmu o bile meçhul.100 tane stok 50 internet. 10 ar tanede mağazaya verirsin tamamdır.
Akşam 8 den sonra satış yapma mağazanın ayrı bir olay zaten.ordan gol yedik. Mağaza bana yarım saat uzakta.bilsem giderdimde geçti artık.
Md sistemi bekleyelim 😀
md sistem ne zaman çıkar peki?

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk

Kefirbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aliosman
Arkadaşlar selamlar. Beylikdüzü şubeden, sabah 10.04'te hiç sıra olmadan ürünü aldım.

İki zorunlu (anakart ve ram) bir isteğe bağlı (SSD) değişiklik yaptım.

Gidecek arkadaşlar şanslarını deneyebilirler.

İzmir'den iş için gelmiştim, tamamen şansına denk geldi diyebilirim. Almak isteyen arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Arkadaşlar selamlar. Beylikdüzü şubeden, sabah 10.04'te hiç sıra olmadan ürünü aldım.

İzmir'den iş için gelmiştim, tamamen şansına denk geldi diyebilirim. Almak isteyen arkadaşlar ile paylaşmak istedim.
kaç tl oldu toplam acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu

Fiyat

Azo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Odabaş
1700906082338.png

Sistemi bu haliyle vade farksız 6 ay taksitle 30.700'e aldım. Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum normalde bütçemin çok üstündeydi fakat vade farksız olunca alayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,869
Üyeler
161,352
Son üye
onurinternet2004