Neler Yeni

🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Alıntıyı görüntüle
Sistemi bu haliyle vade farksız 6 ay taksitle 30.700'e aldım. Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum normalde bütçemin çok üstündeydi fakat vade farksız olunca alayım dedim.
Bence iyi yapmıssın vade farksız 6 taksit oluşu bi kere zaten çok iyi bir şey. Hayırlı olsun hocam zaten böyle alırdın alsan da

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Alıntıyı görüntüle
Sistemi bu haliyle vade farksız 6 ay taksitle 30.700'e aldım. Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum normalde bütçemin çok üstündeydi fakat vade farksız olunca alayım dedim.
İyi etmişsin bize 30 bin dedikleri rakamda sıvı soğutma yoktu hayırlı olsun. Zaten 1 ay sonra fiyatlar artınca daha uyguna almış olacaksın.Tr farkı 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: Azo1

Rustukypk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüştü kaypak
Vok sistem isteyen ulaşsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
al satcilardan 28 29 alabilirsin ama taksitle aldin icin bı avantaj var

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Vok sistem isteyen ulaşsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

al satcilardan 28 29 alabilirsin ama taksitle aldin icin bı avantaj var
kardeşim helal olsun uğraşıp alamayanların yardımına koşman çok elit bir hareket. XD

Azo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Odabaş
İyi etmişsin bize 30 bin dedikleri rakamda sıvı soğutma yoktu hayırlı olsun. Zaten 1 ay sonra fiyatlar artınca daha uyguna almış olacaksın.Tr farkı 🙂
bu devirde cash bir şey almamak en doğrusu tabi ki de :)

hayırlı olsun hocam hangi magazan aldınız
hocam ankara mağazasından aldım bu sabah ilk giren müşterilerdendim 10-10.30 civarı diyebilirim

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Kadir
hocam ankara mağazasından aldım bu sabah ilk giren müşterilerdendim 10-10.30 civarı diyebilirim
Stok olduğunu bilsem ben de gelirdim Ankara da. Sağlık olsun bence çok iyi fiyata almışsınız özelleştirmeler hak etmiş ek ücreti. Karta vade farksız sitelerinde gözükmüyor şubeye özel mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Azo1

Sinmiedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ömer Kılıç
Arkadaslar buna yakın sistem suan net üzerinden aşırı pahalliya kacmamis bulamiyorum 4060ti 29 vermek istemiyorum napıcam

Top Bottom