🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

Alıntıyı görüntüle
Sistemi bu haliyle vade farksız 6 ay taksitle 30.700'e aldım. Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum normalde bütçemin çok üstündeydi fakat vade farksız olunca alayım dedim.
Bence iyi yapmıssın vade farksız 6 taksit oluşu bi kere zaten çok iyi bir şey. Hayırlı olsun hocam zaten böyle alırdın alsan da

Alıntıyı görüntüle
Sistemi bu haliyle vade farksız 6 ay taksitle 30.700'e aldım. Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum normalde bütçemin çok üstündeydi fakat vade farksız olunca alayım dedim.
İyi etmişsin bize 30 bin dedikleri rakamda sıvı soğutma yoktu hayırlı olsun. Zaten 1 ay sonra fiyatlar artınca daha uyguna almış olacaksın.Tr farkı 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: Azo1
Vok sistem isteyen ulaşsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
al satcilardan 28 29 alabilirsin ama taksitle aldin icin bı avantaj var

Vok sistem isteyen ulaşsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al satcilardan 28 29 alabilirsin ama taksitle aldin icin bı avantaj var
kardeşim helal olsun uğraşıp alamayanların yardımına koşman çok elit bir hareket. XD

İyi etmişsin bize 30 bin dedikleri rakamda sıvı soğutma yoktu hayırlı olsun. Zaten 1 ay sonra fiyatlar artınca daha uyguna almış olacaksın.Tr farkı 🙂
bu devirde cash bir şey almamak en doğrusu tabi ki de :)

hayırlı olsun hocam hangi magazan aldınız
hocam ankara mağazasından aldım bu sabah ilk giren müşterilerdendim 10-10.30 civarı diyebilirim

hocam ankara mağazasından aldım bu sabah ilk giren müşterilerdendim 10-10.30 civarı diyebilirim
Stok olduğunu bilsem ben de gelirdim Ankara da. Sağlık olsun bence çok iyi fiyata almışsınız özelleştirmeler hak etmiş ek ücreti. Karta vade farksız sitelerinde gözükmüyor şubeye özel mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Azo1
Arkadaslar buna yakın sistem suan net üzerinden aşırı pahalliya kacmamis bulamiyorum 4060ti 29 vermek istemiyorum napıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,860
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri