Neler Yeni

Çözüldü✓ VOK-FRİDAY 3 İÇİN 2K MONİTÖR ÖNERİSİ (Lenovo R25i-30 aldım iade etmeli miyim?)

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Açıkçası kutuyu açmadım bile iade ederim diye, 2k monitör alamazsam bununla devam edeceğim bir süre
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k monitör olarak ne aldın? Ben işin içinden çıkamadım. 2k monitör önerilerinizi bekliyorum
Lg aldim deneme firsatim henüz olmadi kasayi bekliyorum genel duruşu cok iyi

fero1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ferhat

MSI G272QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 170HZ 1MS GSYNC COMPATIBLE PIVOT GAMING MONITOR​

Bende nerdeyse seninle aynı sistemi kullanıyorum bu monitörü aldım memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: Azo1

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Eray
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün itopya mağazasından bazı özelleştirmeler yaparak aşağıdaki bileşenlerde vok - friday 3 sistemini aldım.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Abdullah "Lenovo R25i-30" monitörünü paylaştığında çoktan almıştım ve bugün teslim edildi. Fakat arkadaşlarım ve itopyadaki görevli arkadaş 1080p yerine biraz daha ücret ödeyerek mutlaka 2K monitöre geçmem gerektiğini söylediler. Bu monitörü 4.000TL'ye aldım ve indirim bitimine kadar 5-7 bin TL arası 2K monitör fikirlerinizi bekliyorum.

Bu bilgisayarı rekabetçi oyunlardan çok hikayeli oyunlar için aldım ve daha önce hiç monitör kullanmadığım için IPS mi VA mı hangisini kullanmam lazım bilmiyorum. Her türlü desteğe fikre açığım, "hocam bu monitör çok güzel ama 8-9k" derseniz o monitörlerle de ilgileneceğim muhakkak.

Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam monitör aldıktan sonra ölü pixel testi ,ghosting testi ve ışık sızma testlerinide yapın 🙏

• Beğen
Reaksiyonlar: Azo1

Azo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Odabaş
Hocam monitör aldıktan sonra ölü pixel testi ,ghosting testi ve ışık sızma testlerinide yapın 🙏
Hocam 14 gün cayma hakkım olduğu için eğer olur da 2k monitör alırsam hiç dokunmadan iade etmek için Lenovo Legion monitörü kutusundan açmadım. Şu an indirimler bitmeden 2K monitör işini de tamamlamak istiyorum fakat işin içinden bir türlü çıkamadım

MSI G272QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 170HZ 1MS GSYNC COMPATIBLE PIVOT GAMING MONITOR​

Bende nerdeyse seninle aynı sistemi kullanıyorum bu monitörü aldım memnunum
Şu an fiyatı 8.6K ya https://www.pttavm.com/msi-g272qpf-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.46.2 çok da güvenemediğim bir satıcı üzerinde var. Bütçemi zorlayacak gibi evet 8-9k ya çıkarım diyordum fakat bir monitöre bu kadar yüksek fiyatları şu an vermek konusunda emin değilim. Fakat çok teşekkür ederim

Araştırarak mı aldınız? Şu an mediamarkt, teknosa ya gidip alabilriim fakat monitörlere baktıkça kafam iyice allak bullak oldu

Sizce 2K VA panel çok mu pişman ettirir? Şu an itopyada 5.8K ya MSI indirime girdi. Bütçemi de yormaz gibi, bu monitör hakkında ne dersiniz?

Son düzenleme:

Azo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Odabaş

Azo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Odabaş
lenovo sorun yoksa bize sat kanka. Ben aldım lenovo ölü pikselli cıktı sansıma. İade edip senden temizi alabilirim.
Almak istiyorsan monitör aldığım için satabilirim aldığım fiyattan, fakat kutuyu ben de henüz açmadım ve Ankara içi elden yüzyüze olması daha sağlıklı olur iki taraf için de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,929
Üyeler
160,908
Son üye
Kamil24
Top Bottom