𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Alınırsa çok iyi olur bilen biri konuma yazaydi iyiydi konum yükseltme bittiAlinacak gibiii
Alınırsa çok iyi olur bilen biri konuma yazaydi iyiydi konum yükseltme bittiAlinacak gibiii
Vok bilmiyorum siz faturanizla başvurun sansini deneyin dediAlınırsa çok iyi olur bilen biri konuma yazaydi iyiydi konum yükseltme bitti
bende rahatsız edecek derecede fan sesi var neden kaynaklanıyor olabilir?Aynı şekilde bende teslim aldım aşırı bir gürültü yok laptopumdan daha sessiz çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performansında da bir sorun gormedim her şey olması gerektiği gibi
Valla bilmiyorum hocam fanlardan biri sorunlu olabilir mi acababende rahatsız edecek derecede fan sesi var neden kaynaklanıyor olabilir?
ben bugün son çıkan driverı kurdum, özeli seçip temiz kurulum yaptım bir problem yaşamadım.Son nvidia driverında 3060 Ti ile ilgili bir sorun var haberiniz olsun.
Sürücü kurulmayabiliyor, kurulsa bile windows kartı göremeyebiliyor.
Ben 517.48 sürümünü kurmayı düşünüyorum, bundan sonrakilerde de DWM hatası vardı.
Windows 10 home kurmuşlar hocamsaat 2 gibi teslim aldım, ekran kartı montajını az önce tamamladım fakat elimde görüntü alabileceğim bir şey yok. Monitörü 1-2 hafta sonra alacağım, hdmi kablo vardı evde kaybolmuş. HDMİ kablo bulabilir miyim çevrede bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@AzorAhai @Aaahmt windows 10 mu 11 mi kurulu geliyor yoksa freedos mu?
Banada gelmedi ama bn aramadimBenim faturamı maile göndermemişler aradığımda teslim edildikten 1 hafta sonra gönderilecek dediler sizdede öylemi