Aaahmt
80+ Silver
Hayır hava soğutucu demek istedim, belki param olursa sıvı da olabilirSivi mi demek istediniz
Hayır hava soğutucu demek istedim, belki param olursa sıvı da olabilirSivi mi demek istediniz
O is kolay, zamanla yapilir.. ssd al oyun depolaHayır hava soğutucu demek istedim, belki param olursa sıvı da olabilir
500 GB yeterli olur bana ya belki ilerde @furkangorur abimin yaptığı gibi sata sdd alırımO is kolay, zamanla yapilir.. ssd al oyun depola
Mantikli hocam bende 500gb sata ssd alicam, performans farki hic yok500 GB yeterli olur bana ya belki ilerde @furkangorur abimin yaptığı gibi sata sdd alırım
En iyisi yeterde artar bileMantikli hocam bende 500gb sata ssd alicam, performans farki hic yok
Tam şu anda Bolt Kargo tarafından sms geldi teslim alındığına dair itopyadan yarına yetişir mi acabaKargoyla adres değişikliği hakkında konustum bugün saat 5 6 gibi ütopyada toplu teslimat alacağız dediler
Bende henüz hicbir degisiklik yok,Vok sistem alan arkadaşların kargosu ne durumda? Sipariş neredeye bastığımda Bolt Kargoya atıyor, bolt kargodan sorgulamayı denediğimde bulunamıyor diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam şu anda Bolt Kargo tarafından sms geldi teslim alındığına dair itopyadan yarına yetişir mi acaba
Edit: müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim yarın teslim edeceklermiş
benim ki yurt içi kargoya verilmiş. Kargoya verilmemiş olan var mı?Bende henüz hicbir degisiklik yok,
Fatura oluşturuluyor da kalmis
Bende henüz hicbir degisiklik yok,
Fatura oluşturuluyor da kalmis
Arkadaşın ki verilmemişbenim ki yurt içi kargoya verilmiş. Kargoya verilmemiş olan var mı?
Benimde vok friday bekliyo
Alinacak gibiiiİtopya Hazır sistem oyun hediyesi
Dostlar itopyanin King isimli sistemini aldım bugün elime geldi anakartın üstüne tıklayınca bu şekilde yazı çıkıyor fakat e faturam gelmediği için şuan forum gonderemiyorum sizler bu şekilde kod aldınızmi hiç?forum.donanimarsivi.com
Bu oyunu acaba alabilirmiyim ya temcilcileri arayıp bilgi alacaktım ki saat 18:00 kadar çalışıyorlar