Neler Yeni

Vok friday sistem durumu

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
açmadan nasıl bilebilirim ki dediğiniz gibi sonuç olarak ya komple ya da sadece cam değişecek ama sorun uzun süre sürecek olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim size de. ramlar kaç mhz olarak geldi ben de 5200 olarak geldi de.

atacağım da hafta sonu işte malesef çalışmadıkları için...
Normalde sistemde 5600mhz ram olması lazim ben ozellestirme ile 6000 mhz rgb ram almıştım

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bana da aynısı oldu benim cam değil de ön panel kırıktı. aradım itopyayı dediler ki kargo firmasını arayıp tutanak tutturun. ama kargoyu teslim aldım, tutanak işi geçti dedim. ürünü kontrol edip teslim almanız lazımdı falan filan dediler uzattılar. bir kaç defa daha aradım yardımcı olmayacaklarını anlayınca thh ye yazdım. 3 ay sonra sonuçlandı. yeni boş kasa gönderdiler kırık olan da bende kaldı. ama geçen sene oldu bu olay belki düzelmişlerdir

he bir de başta servisi arayın yeni ön panel isteyin dediler. servisi aradım onlar da ücret karşılığı göndeririz dediler. aslında direk iade yollasam belki alırlardı ama kampanyalı fiyat kaçacak diye göndermedim

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Emre
bana da aynısı oldu benim cam değil de ön panel kırıktı. aradım itopyayı dediler ki kargo firmasını arayıp tutanak tutturun. ama kargoyu teslim aldım, tutanak işi geçti dedim. ürünü kontrol edip teslim almanız lazımdı falan filan dediler uzattılar. bir kaç defa daha aradım yardımcı olmayacaklarını anlayınca thh ye yazdım. 3 ay sonra sonuçlandı. yeni boş kasa gönderdiler kırık olan da bende kaldı. ama geçen sene oldu bu olay belki düzelmişlerdir

he bir de başta servisi arayın yeni ön panel isteyin dediler. servisi aradım onlar da ücret karşılığı göndeririz dediler. aslında direk iade yollasam belki alırlardı ama kampanyalı fiyat kaçacak diye göndermedim
şaşırtmıyorlar bende zamanın da az sorun yaşamadım isteseler de istemeseler de o cam değişecekte süreç canımı sıkıyor bir de ramlar i 5600 yerine 5200 göndermişler.

Top Bottom