wake up to reality
80+ Silver
yiyorsa cevap versin bakalım
Benm yazım insanları ***** yerine koyuyorlar son dakka stok sorunu mu olurmuş. Mahalle bilgisayarcısı mı bu?Alıntıyı görüntüle
Olayın özeti
valla volkan abiyi takip ettiiğim kadarıyla kötu niyetli biri değildir diye düşünüyorumBenm yazım insanları ***** yerine koyuyorlar son dakka stok sorunu mu olurmuş. Mahalle bilgisayarcısı mı bu?
Olay basit herkes anladı ama bunu yalan söylerek stok dan dolayı diyerek hele ki işlemci değişecek fiyat aynı kalacak yalanıyla birleştirmelerine inanmamızı mı bekliyorlar acaba. Fiyatı bilmyrz nasıl olsa cuma günü çıkınca aynj fiyatyan çıktı diyecek biz de inanıcaz
@komutanl0garBiz enai miyiz resmen enai yerine koyulduk 2kere ertelemek nedir kiniyorum
Asıl bununki mantıklı değil. Fiyatı bilsin ki adam değişip değişmediğini görsün. Anasımısın babasımısın yani lafına güvensin. Kurtlar vadisi bölüm 1 de kalmışlar hala "benim sözüm senettir."Biz enai miyiz resmen enai yerine koyulduk 2kere ertelemek nedir kiniyorumAlıntıyı görüntüle
aynen öyleSistemin fiyatını söylesin değişip değişmediğini biz karar veririz. 13k ise 15k yapsalar nerden bileceğiz.
Gg5 bekleriz pc hocasi iyidirYalan dolan, asla inanmayın arkadaşlar. Kaç aydır patır patır çıkıyor sistemler, nasıl oluyorsa dolar artmaya başlayınca stok sorunu çıkmaya başladı. Zaten 1 hafta ertelemişti, bu açıklamayı sabahtan yapmış olsa, vok'un elinde olmayan sebep olduğuna inanırdım. Ama sistem saatinde, hatta 15 dk sonra, bu şekilde alakasız bir platformdan yapılan açıklama vok'un da ne olduğunu ortaya koyuyor.
Normalde bu yutıbır bozuntuları kimsenin umrunda bile olmaz ama işte ekonomik şartlar, mecburen millet 3 kuruş ucuza alırım diye takip ediyor.
Ben takipten çıktım, bir daha da işim olmaz bu kişiyle, eksik kalsın bundan gelecek sistem.
Aynen ama vok gözümden düştü diyebilirimAlıntıyı görüntüle
Sistem çıkacak diyip insanları bilgisayar başında bekletip son dakikada sistemi ertleliyorlar sonra sözüme güven diyor. Valla zaten sistem çıkınca fiyat bu haftaya göre değişmiş mi değişmemiş mi anlarız.