Neler Yeni

VOK Yeni Pc çıkarıyor

wake up to reality

80+ Silver
1638120295705.png

yiyorsa cevap versin bakalım

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Benm yazım :) insanları ***** yerine koyuyorlar son dakka stok sorunu mu olurmuş. Mahalle bilgisayarcısı mı bu?
Olay basit herkes anladı ama bunu yalan söylerek stok dan dolayı diyerek hele ki işlemci değişecek fiyat aynı kalacak yalanıyla birleştirmelerine inanmamızı mı bekliyorlar acaba. Fiyatı bilmyrz nasıl olsa cuma günü çıkınca aynj fiyatyan çıktı diyecek biz de inanıcaz :)

Niaron

80+
Benm yazım :) insanları ***** yerine koyuyorlar son dakka stok sorunu mu olurmuş. Mahalle bilgisayarcısı mı bu?
Olay basit herkes anladı ama bunu yalan söylerek stok dan dolayı diyerek hele ki işlemci değişecek fiyat aynı kalacak yalanıyla birleştirmelerine inanmamızı mı bekliyorlar acaba. Fiyatı bilmyrz nasıl olsa cuma günü çıkınca aynj fiyatyan çıktı diyecek biz de inanıcaz :)
valla volkan abiyi takip ettiiğim kadarıyla kötu niyetli biri değildir diye düşünüyorum

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Biz enai miyiz resmen enai yerine koyulduk 2kere ertelemek nedir kiniyorumAlıntıyı görüntüle
Asıl bununki mantıklı değil. Fiyatı bilsin ki adam değişip değişmediğini görsün. Anasımısın babasımısın yani lafına güvensin. Kurtlar vadisi bölüm 1 de kalmışlar hala "benim sözüm senettir."

Mert555

80+ Bronze
Ben anlamadım bu işi kurda artış pazartesiden itibaren yüksek ihtimal devam edecek. Adama fiyatın kaç olacağını soruyoruz çıkınca görürsün diyor. 🤷‍♂️

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,386
İsim
Diyarhan
Sistemin fiyatını söylesin değişip değişmediğini biz karar veririz. 13k ise 15k yapsalar nerden bileceğiz.

Yalan dolan, asla inanmayın arkadaşlar. Kaç aydır patır patır çıkıyor sistemler, nasıl oluyorsa dolar artmaya başlayınca stok sorunu çıkmaya başladı. Zaten 1 hafta ertelemişti, bu açıklamayı sabahtan yapmış olsa, vok'un elinde olmayan sebep olduğuna inanırdım. Ama sistem saatinde, hatta 15 dk sonra, bu şekilde alakasız bir platformdan yapılan açıklama vok'un da ne olduğunu ortaya koyuyor.

Normalde bu yutıbır bozuntuları kimsenin umrunda bile olmaz ama işte ekonomik şartlar, mecburen millet 3 kuruş ucuza alırım diye takip ediyor.

Ben takipten çıktım, bir daha da işim olmaz bu kişiyle, eksik kalsın bundan gelecek sistem.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Yalan dolan, asla inanmayın arkadaşlar. Kaç aydır patır patır çıkıyor sistemler, nasıl oluyorsa dolar artmaya başlayınca stok sorunu çıkmaya başladı. Zaten 1 hafta ertelemişti, bu açıklamayı sabahtan yapmış olsa, vok'un elinde olmayan sebep olduğuna inanırdım. Ama sistem saatinde, hatta 15 dk sonra, bu şekilde alakasız bir platformdan yapılan açıklama vok'un da ne olduğunu ortaya koyuyor.

Normalde bu yutıbır bozuntuları kimsenin umrunda bile olmaz ama işte ekonomik şartlar, mecburen millet 3 kuruş ucuza alırım diye takip ediyor.

Ben takipten çıktım, bir daha da işim olmaz bu kişiyle, eksik kalsın bundan gelecek sistem.
Gg5 bekleriz pc hocasi iyidir

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131