Knk niye iptal ettinİptal ettim hocam ben
kral f/p bi sistemdi. normalde bu paralar ddr4 satıyorlar.4060 a bu para verilmez
Aynen hacı ddr5 yok bu fiyata bide hazır sistemlerin %99,99unda 512 lik ssd kakalıyolar bişeye yetmiyor bu 1 tb idi+en iyi ekran kartını asusu koymuşlar o ekran kartı sadece 14-15k+olarak en zeki bulduğum hamle tek ram 16gb koymaları.Maymun gibi çift 8+8 koymamışlar ilerde bi 16 daha alırım olur 32 diğer türlü satmam gerekirdikral f/p bi sistemdi. normalde bu paralar ddr4 satıyorlar.
Özelleştirme yapmak için iptal etmiştim sonradan stok bittiKnk niye iptal ettin
Kötü olmuş knk yarın pc hocasından sistem gelicek takip et ddr5 20k altı olcakmış
Pc hocasını kesin takip+burdaki sıcak fırsatlar forumunu takip et bide indirimkaplani diye bi instagram sayfası var her türlü sağlam indirimden haberdar olursun bu 3 ünü yap hiçbişey kaçırmazsın@salla Bu bilgileri nerden alıyorsun? Ben de DDR5 sistem arıyorum ancak nereden haber alacağımı bilmiyorum.
f/p sistemlerde işi şansa bırakmayın hocam, garantici olup yeni hesap oluşturup şansına deneyebilirdin.Özelleştirme yapmak için iptal etmiştim sonradan stok bitti
aynı sistemin dual olanını ve ddr4 olanını 22 bine almıştım aldıktan 1 ay sonrada aynısının 3070 ti versiyonu 22500 e geldi bahtsızlıkTHE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ddr5 16gb tek modülle geliyor. Fiyatı güzel bu aralıkta nvidia düşünenler için fena olmayan bir tercih.
3070ti sistemi biliyorum kasası çok kötüydü powerboost mu neydi, kasa değiştirme seçeneceği bile yoktuaynı sistemin dual olanını ve ddr4 olanını 22 bine almıştım aldıktan 1 ay sonrada aynısının 3070 ti versiyonu 22500 e geldi bahtsızlık
kasasını ilerde değişicektim zaten akvaryum kasa ile neyse sağlık olsun dlss3 ve fg sayesinde azda olsa kurtarıyor3070ti sistemi biliyorum kasası çok kötüydü powerboost mu neydi, kasa değiştirme seçeneceği bile yoktu