FPS kilidi vardır ya da v-sync açıktır. Valorant için cpu kullanımı normal kafaya takma.valorant aldığım FPS düşük degilmi 165 ye takılı kaldı ve CPU kullanımı düşük nasıl ayarlayabilirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Vardı FPS kilitlerini kapattım vsync nerden bakıyorum ?FPS kilidi vardır ya da v-sync açıktır. Valorant için cpu kullanımı normal kafaya takma.
monitörden kaynaklı monitörün ayarlarından freesync ayarını kapat düzelirvalorant aldığım FPS düşük degilmi 165 ye takılı kaldı ve CPU kullanımı düşük nasıl ayarlayabilirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
165 e takılı kaldıysa kesinliklevalorant aldığım FPS düşük degilmi 165 ye takılı kaldı ve CPU kullanımı düşük nasıl ayarlayabilirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunlardan biriFPS kilidi vardır ya da v-sync açıktır. Valorant için cpu kullanımı normal kafaya takma.
Knk mortal shelde öyle amaFPS kilidi vardır ya da v-sync açıktır. Valorant için cpu kullanımı normal kafaya takma.
kanka benim yazdıgım şeyide yapKnk mortal shelde öyle ama
Bı dkkanka benim yazdıgım şeyide yap
kanka benim yazdıgım şeyide yap
Bı dk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
valorant gibi oyunlar çok gereksinim istemiyor oyüzden olabilirBı dk
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntülecpu kullanımı düşük geliyor hala bana ya
NormalBı dk
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntülecpu kullanımı düşük geliyor hala bana ya
Saol knk yeni aldım pek bilgim yok endişeliyimfps in gayet yerinde işlemci kullanım düşük daha ne istiyorsan knk1000 fps alıp %100 kullanmasının manası yok ayrıca valorantta önbellek kullanılılır işlemciye çok yük binmez