burakreıs61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Kaldırır herhalde.
Açılmaz ise daha yüksek voltaj girersin, tabi 1.2V'da 4 GHz'ı kaldırmıyor ise onu 3.8 GHz falan yapmak gerekir.
İşlemci ney?
amd ryzen 5 3500
Kaldırır herhalde.
Açılmaz ise daha yüksek voltaj girersin, tabi 1.2V'da 4 GHz'ı kaldırmıyor ise onu 3.8 GHz falan yapmak gerekir.
İşlemci ney?
fps kaybı olur mu bir de bu yazdığın b450m k için miBIOS'a gir, F7 bas, CPU Ratio ayarını 40.00 yap, VDDCR CPU Voltage ayarına gel, onu offset mode yap ve + yap, VDDCR CPU Offset Voltage ayarını +0.1000V yap, F10 basıp kaydederek çık.
fps kaybı olur mu bir de bu yazdığın b450m k için mi
amd ryzen 5 3500
bana forumda biri yardımcı oldu ama ryzen master dan 4.1ghz 1.1 de denemişti çalışmıştıKaldırır herhalde.
İşlemci ney?
hızı 4.2 ghz yapsak olur mu ? ona uygun voltaj kaç ?BIOS'a gir, F7 bas, CPU Ratio ayarını 40.00 yap, VDDCR CPU Voltage ayarına gel, onu offset mode yap ve + yap, VDDCR CPU Offset Voltage ayarını +0.1000V yap, F10 basıp kaydederek çık.
hızı 4.2 ghz yapsak olur mu ? ona uygun voltaj kaç ?
denedinnmi kralhızı 4.2 ghz yapsak olur mu ? ona uygun voltaj kaç ?
denedikkten sonra yazarmısın belki bende yaparımhızı 4.2 ghz yapsak olur mu ? ona uygun voltaj kaç ?
denemeleri nasıl yapıcam oyundaki sonuçlara göre mi deneyeyim denerken bir sorun çıkar mı ?4.2 GHz yaparak dene direk.
Bu voltaj ayarı silikon kalitesine bağlı, yani şans işi.
O yüzden net değer veremem.
denemeleri nasıl yapıcam oyundaki sonuçlara göre mi deneyeyim denerken bir sorun çıkar mı ?
bir şey sorucam ben oyunlarda ekran kartı ve işlemci kullanımı hiç %100 olmadı oyunlardaPrime95 Small FFTs testi yaparken Core Temp üzerinden çekirdek kullanımını kontrol edeceksin, %100 altına düşüyorsa voltaj vereceksin.
Testi 1 dakika yap yeter.
bir şey sorucam ben oyunlarda ekran kartı ve işlemci kullanımı hiç %100 olmadı oyunlarda
asus rx 5600 valdoda 200-300 fsp arası alııyorum ekran kartı 60 larda işlemcide 40 larda 50 lerdeİşlemci ney, ekran kartı ney, oyun ney?
asus rx 5600 valdoda 200-300 fsp arası alııyorum ekran kartı 60 larda işlemcide 40 larda 50 lerde