VOLTAJ.NET güvenilir mi

mehmet38_

80+
Reaksiyon skoru
45
Diğer sitelere kıyasla ihtiyacım olan ürünler daha uygun fiyata
Bi sitede olup diğerinde olmayan parçalar yüzünden iki kez kaego parası ödemeyeyim derken buldum fiyatlar uygun geldi site tasarımı felanda güven verdi ama emin olamadım öğrenci halli uygun projeler deniyorum dolandırılmıyım ? Site güvenilir midir ?

Diğer sitelere kıyasla ihtiyacım olan ürünler daha uygun fiyata
Bi sitede olup diğerinde olmayan parçalar yüzünden iki kez kaego parası ödemeyeyim derken buldum fiyatlar uygun geldi site tasarımı felanda güven verdi ama emin olamadım öğrenci halli uygun projeler deniyorum dolandırılmıyım ? Site güvenilir midir ?
Biz sürekli Voltaj'dan alışveriş yaparız güvenilir sitedir, kargo süreleri ürüne göre değişiyor ona dikkat etmelisin bazı ürünler aynı gün bazıları 2 günü bulabiliyor bilgin olsun, onun haricinde de çok ilgili davranıyorlar çağrı merkezi iyi o konuda.

Biz sürekli Voltaj'dan alışveriş yaparız güvenilir sitedir, kargo süreleri ürüne göre değişiyor ona dikkat etmelisin bazı ürünler aynı gün bazıları 2 günü bulabiliyor bilgin olsun, onun haricinde de çok ilgili davranıyorlar çağrı merkezi iyi o konuda.
Katılım 7 dakika önce🤨

hocam sakın bulaşma. iş yerinden arkadaşım evi içi tesisat için malzeme aldı gelen giden yok

Arkadaşlar 700 küsür liralık bir alışverişim oldu 18650 pil ve powerbank modülleri aldım istedigim bi ürünün stoğu bitmiş(madem yok neden sitede belirtmediniz) 3 gün onu bekledim 3 günde kargo elime sağlam ulaştı olmayan ürünü göstermeleri hoş değildi sitenin kendi desteğine bakıyorlar yaaani stok ve fiyat farkına değerse kullanılır kargo ücreti 130tl mng
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer daha bilindik sitelerde fiyat farkı çok yoksa riske atmayın genede ben 86tl ye 2.2ah 18650 ve yan devreler uygundu iki ayrı siteye kargo parası yedirmemek için aldım diğer türlü robolink tarzı sitelere yönelirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,762
Üyeler
190,636
Son üye
alp46
Geri