volvo xc90 vs tesla model x

şunu hatırlatırım volvo dünyanın en sağlam arabası
Dostum o bilgi kaç yıldır öyle? Bir tarafta son model teknolojileri bulunduran elektrikli bir araç diğer tarafta sağlam bir araç. Tercihim kesinlikle Tesla olurdu.

İkisini de alacak param olsaydı Tesla alırdım. Çünkü fosil yakıt tüketimi dünyaya çok büyük zarar veriyor. Küresel ısınma gittikçe artıyor. Garip gelebilir ama ben bu konuda kendi üstümde düşen görevi yapmak için Tesla alırdım. AB de bu yüzden 2023 yılında kadar elektrikli araç kullanımını %60 arttırmayı planlıyor. İleride hep elektrikli araçlar olacak. Ama Türkiye daha bunun bilincinde değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisini de alacak param olsaydı Tesla alırdım. Çünkü fosil yakıt tüketimi dünyaya çok büyük zarar veriyor. Küresel ısınma gittikçe artıyor. Garip gelebilir ama ben bu konuda kendi üstümde düşen görevi yapmak için Tesla alırdım. AB de bu yüzden 2023 yılında kadar elektrikli araç kullanımını %60 arttırmayı planlıyor. İleride hep elektrikli araçlar olacak. Ama Türkiye daha bunun bilincinde değil.
Çok sağlam olmasını istiyorsan Cybertruck alabilirsin biraz daha beklerim diyorsan. SpaceX roketlerinin üretildiği malzeme ile yapılıyor.

Teslaya plastik mi diyorsunuz ? Volvo çelik sanki. Şarj etmek dışında tesla ile volvo arasında teslayı seçerim. Ayrıca tesla yolcu koruması gibi testlerde daha başarılı. YouTube dan volvo fanının yaptığı videoyu izleyip teslaya plastik demek yerine euro ncap gibi yerlere bakın sizin için daha iyi olur

Örneğin 2021 model araçla 2000 model aracı kıyaslayıp volvo tank diyorsunuz.
gir 2021 testlerine sonra konus

Oto pilot kullanabileceğiniz bir yol yok ise neden tesla düşünür insan ya parası çok yada aklı yok.

VW Golf Mk4 ile Volvo V70 (850 majyajlısı) kazası. İkisi de eski araç. :)

Ben de Volvo'ları çok severim ama bir fanboy kadar değil kesinlikle. Bu videoya göre VW Golf Mk4 daha sağlam çıkmış. Soruya gelecek olursam ben XC90 derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,406
Üyeler
187,827
Son üye
necipreis
Geri