Neler Yeni

volvo xc90 vs tesla model x

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
şunu hatırlatırım volvo dünyanın en sağlam arabası
Dostum o bilgi kaç yıldır öyle? Bir tarafta son model teknolojileri bulunduran elektrikli bir araç diğer tarafta sağlam bir araç. Tercihim kesinlikle Tesla olurdu.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
İkisini de alacak param olsaydı Tesla alırdım. Çünkü fosil yakıt tüketimi dünyaya çok büyük zarar veriyor. Küresel ısınma gittikçe artıyor. Garip gelebilir ama ben bu konuda kendi üstümde düşen görevi yapmak için Tesla alırdım. AB de bu yüzden 2023 yılında kadar elektrikli araç kullanımını %60 arttırmayı planlıyor. İleride hep elektrikli araçlar olacak. Ama Türkiye daha bunun bilincinde değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisini de alacak param olsaydı Tesla alırdım. Çünkü fosil yakıt tüketimi dünyaya çok büyük zarar veriyor. Küresel ısınma gittikçe artıyor. Garip gelebilir ama ben bu konuda kendi üstümde düşen görevi yapmak için Tesla alırdım. AB de bu yüzden 2023 yılında kadar elektrikli araç kullanımını %60 arttırmayı planlıyor. İleride hep elektrikli araçlar olacak. Ama Türkiye daha bunun bilincinde değil.
Çok sağlam olmasını istiyorsan Cybertruck alabilirsin biraz daha beklerim diyorsan. SpaceX roketlerinin üretildiği malzeme ile yapılıyor.

akıllıvelet

80+ Bronze
Teslaya plastik mi diyorsunuz ? Volvo çelik sanki. Şarj etmek dışında tesla ile volvo arasında teslayı seçerim. Ayrıca tesla yolcu koruması gibi testlerde daha başarılı. YouTube dan volvo fanının yaptığı videoyu izleyip teslaya plastik demek yerine euro ncap gibi yerlere bakın sizin için daha iyi olur

Örneğin 2021 model araçla 2000 model aracı kıyaslayıp volvo tank diyorsunuz.
gir 2021 testlerine sonra konus

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed
Oto pilot kullanabileceğiniz bir yol yok ise neden tesla düşünür insan ya parası çok yada aklı yok.

Rulep

80+ Gold
xc90
teslanın tasarımını beğenmiyorum

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,107
İsim
Cicikuş

prmdmnn

80+ Bronze

VW Golf Mk4 ile Volvo V70 (850 majyajlısı) kazası. İkisi de eski araç. :)

Ben de Volvo'ları çok severim ama bir fanboy kadar değil kesinlikle. Bu videoya göre VW Golf Mk4 daha sağlam çıkmış. Soruya gelecek olursam ben XC90 derim.

Top Bottom