Neler Yeni

Vozol 10000 için likit önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Vozol 10000 likiti bitti açtım içini sünger boş. Yeni limit alacağım. Salt ve kaliteli olsun istiyorum marka önerebilir misiniz?

Kaporta Eray

80+ Bronze
Tutmuyor kanka içindeki elmalıysa elmalı koyman lazım yoksa en baba likiti koysanda olmuyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Vozol 10000 likiti bitti açtım içini sünger boş. Yeni limit alacağım. Salt ve kaliteli olsun istiyorum marka önerebilir misiniz?
puff likitlerindeki efektör yüksek olduğu için sadece likit konmuyor sen ne koyarsan koy o tadı aromayı tutturamazsın yenisini alman daha mantıklı olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Likit aldim geldi elime. Lokit mi dandik bilmiyorum. Ama kötü bir tad geliyor. Manhattan dan aldım. İçine efektor denen seyden koysam sence olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

puff likitlerindeki efektör yüksek olduğu için sadece likit konmuyor sen ne koyarsan koy o tadı aromayı tutturamazsın yenisini alman daha mantıklı olacaktır
Likit aldim geldi elime. Lokit mi dandik bilmiyorum. Ama kötü bir tad geliyor. Manhattan dan aldım. İçine efektor denen seyden koysam sence olur mu

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Mesaj otomatik birleştirildi:

efektör denen şeyi içine koyamazsın kardeşim likite aroma veren şey o anca evde baştan kendin likit yaparken koyarsın ayrıca efektörlede bitmiyor pufflar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,803
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom