Merhaba alttakileri söktüm ama bu üsttekiler asla çıkmıyor yalama olmuşta olabilir nasıl çıkarabilirim bunu ya da vidaları çıkarmadan açmaya çalışsam zarar görür mü çıkar mı ya da?
Ufak Alyan ile denedim fakat işe yaramadıufak alyan ile açmayı deneyin tornavida ile başarabileceğinizi pek sanmıyorum
Düz alyandı benim denediğim yalama olmuşta olabilir vida belkiyıldız alyan o
yok vida sağlam görünüyor buradan ince yıldız alyan torx diyede geçerDüz alyandı benim denediğim yalama olmuşta olabilir vida belki
Bi bakıyım varmı diye alyan yıldız. Ama bu 2 vidayı hiç bir şekilde kıpırdatamadım Normal ince yıldız da tornavida da denedim ama hiç oynamıyorduyok vida sağlam görünüyor buradan ince yıldız alyan torx diyede geçer
Evet dediğiniz gibi bende 2 tanesini bunla açmıştım ucu hafif kırılmış diye bazen oturuyor ama son kalan 2 vidada işe yaramıyoryıldız hiç açmaz onu açabilecek diğer şey ince düz tornavida tam oturan bir düz tornavida bulabilirsen açabilirsin ama ne kadar sıkı sıkıldığına göre değişir.
Zımparaladım ama hala aynı hareket bile etmiyor vidaucunu zımparayla vidaya uygun hale getirebilirsin