VPazarı dolandırıcı mı ?

xawentis

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Öncelikle hayırlı geceler dilerim size bir sorum olacaktı lütfen bu sorduğum soruyu cevaplayın internette dolaşıyordum 1 tane site buldum ( www.vpazari.com ) adlı bir site neyse sitenin içeriklerine baktım Random hesaplar satıyordu sonra bu site hakkında videolara baktım yani bu site hakkında video çeken var mı 2 3 tane youtuber gördüm işte 200 TL hesap alıyor saçma sapan şekilde 1000 2000TL'LİK hesap çıkıyor. e-postasında değiştirebiliyor. sizden rica ediyorum bu site hakkında bir bir şeyler biliyor musunuz yani bu site dolandırıcı mı yoksa gerçekten böyle hesaplar veriyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim

Öncelikle hayırlı geceler dilerim size bir sorum olacaktı lütfen bu sorduğum soruyu cevaplayın internette dolaşıyordum 1 tane site buldum ( www.vpazari.com ) adlı bir site neyse sitenin içeriklerine baktım Random hesaplar satıyordu sonra bu site hakkında videolara baktım yani bu site hakkında video çeken var mı 2 3 tane youtuber gördüm işte 200 TL hesap alıyor saçma sapan şekilde 1000 2000TL'LİK hesap çıkıyor. e-postasında değiştirebiliyor. sizden rica ediyorum bu site hakkında bir bir şeyler biliyor musunuz yani bu site dolandırıcı mı yoksa gerçekten böyle hesaplar veriyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam genelde youtuberlara para veriyorlar ve bilerek rnglerini(yüksek hesap çıkma şansı)nı arttırıyorlar ki böylece reklam yapıp çekiyorlar. Yine şansınıza kalmış bir olay tabii.

E-postası değişse ne olacak ki ? Hesabın sahibi her türlü o hesabı geri alır ilk maille ayrıca bu random hesap muhabbeti çocuk kandırmaca.

Random hesap ne kardeşim riot hesapların içine skin doldurup bir kenera atmıyor ki o hesapların bir sahipleri var bazı yasaklı sitelerin elini düşmüş hesaplar sahiplerinin haberi bile yok siz alıyosunuz hesabı 1 gün sonra şifresi değişiyor e postası değişiyor hesabın sahibi hesabın çalındığını düşünüyor ki haklıdı da...

Kısaca çalıntı hesapları random hesap adı altında satıyorlar. mümkünse donanım arşivi 2.el konularında da bu tür konuların açılmaması hakkında bir uyarı gelir....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,493
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri