- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden VPN kullanmalısınız gördünüz. Anlatmaya gerek yok.
Neden VPN kullanmalısınız gördünüz. Anlatmaya gerek yok.
Hocam bunlar normal şeyler, terbiye korumalık bir durum yok bence.Arkadaşlar terbiyemizi koruyalım
Normalse ailenin yanında da yapar mısın?Hocam bunlar normal şeyler, terbiye korumalık bir durum yok bence.
Aile tam olarak eğitim almamış, bunları bilmeyen kişilerden oluşuyor maalesef genelde. Eğer eğitim almış bir ailenin yanında bunları söylersen seni gayet normal karşılayacaklardır. Sonuçta insanın doğasında olan bir şeyi kaldıramazsın.Normalse ailenin yanında da yapar mısın?
İnsanın doğasında insanlara mahrem işlerini anlatmak mı var?Aile tam olarak eğitim almamış, bunları bilmeyen kişilerden oluşuyor maalesef genelde. Eğer eğitim almış bir ailenin yanında bunları söylersen seni gayet normal karşılayacaklardır. Sonuçta insanın doğasında olan bir şeyi kaldıramazsın.
İnsanın doğasında sizin dediğiniz "mahrem işler" var. Bir konu açmışsınız kullanıyor musunuz diye. Kullanan adam kullanıyorum bunun için der. Bunda bir sıkıntı göremiyorum?İnsanın doğasında insanlara mahrem işlerini anlatmak mı var?
Opera kullanıyorum lazım olduğu zaman açıyorum vpn iVPN kullanıyor musunuz? Anket üzerinden cevaplayınız.
(Cevaplara göre rehber hazırlayacağım)
40dk?40 dklığına evet
bazen 5 de oluyo değişir40dk?
Erkencisin o zaman.bazen 5 de oluyo değişir