ezuer 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 135 Reaksiyon skoru 41 9 Eylül 2024 #1 Ben 2 - 3 gün önce ROG Keris aimpoint aldım ve yanına kaymaz bantta geldi. Bunu yapıştırıp denemek istiyorum fakat sonra yapışkanlığı gider diye tereddüt ettim. Siz kullanıyor musunuz? Etki ediyor mu yani daha mı rahat oluyor?
Ben 2 - 3 gün önce ROG Keris aimpoint aldım ve yanına kaymaz bantta geldi. Bunu yapıştırıp denemek istiyorum fakat sonra yapışkanlığı gider diye tereddüt ettim. Siz kullanıyor musunuz? Etki ediyor mu yani daha mı rahat oluyor?
Palo DAYI 👑 80+ Platinum Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 10,928 Reaksiyon skoru 5,609 9 Eylül 2024 #2 Hayir gitmez , kaldırdığın zamanda leke yapmadan çıkar
ezuer 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 135 Reaksiyon skoru 41 9 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Palo DAYI yazmış: Hayir gitmez , kaldırdığın zamanda leke yapmadan çıkar Devamı için tıklayın... yani bir daha yapıştırsam yapışır yani teşekkür ederim.
Palo DAYI yazmış: Hayir gitmez , kaldırdığın zamanda leke yapmadan çıkar Devamı için tıklayın... yani bir daha yapıştırsam yapışır yani teşekkür ederim.