- Reaksiyon skoru
- 282
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilmiyorum içim rahat etmedi tam indirden indireceğimgüvenilir olmasa niye atayım?
Hocam bilmiyorum içim rahat etmedi tam indirden indireceğimgüvenilir olmasa niye atayım?
siz bilirsiniz ordan indirdikten sonra orjinal sitesinden indirin garantiye almak içinHocam bilmiyorum içim rahat etmedi tam indirden indireceğim
Super vpnMerhaba vpn öneri istiyorum normalde warp kullanıyorum ama oyun oynarken düzgün çalışmıyor onun için ücretsiz temiz kullanımı rahat bir vpn öneri istiyorum
Türk telekom kullnaıyorum
Proton kullanıyorum uzun zamandır sorun yaşamadımMerhaba vpn öneri istiyorum normalde warp kullanıyorum ama oyun oynarken düzgün çalışmıyor onun için ücretsiz temiz kullanımı rahat bir vpn öneri istiyorum
Hocam yükledim amerikayı seçiyorum yükselt diyor başka ülkeleri seçiyorum aynı şeyi diyorsiz bilirsiniz ordan indirdikten sonra orjinal sitesinden indirin garantiye almak için
ekran görüntüsü atarmısın otomatik bağlan diyecek ona basmanız gerekiyorHocam yükledim amerikayı seçiyorum yükselt diyor başka ülkeleri seçiyorum aynı şeyi diyor
Otomatik bağla dedim beni hollandaya bağladıekran görüntüsü atarmısın otomatik bağlan diyecek ona basmanız gerekiyor
nereye bağlasın hocam ücretsiz o var ha derseniz başka istiyorum İran var 10dk sonra bomba alarmı gelirOtomatik bağla dedim beni hollandaya bağladı
goodbydpi ?Valla o yüzden değil roblox ve discord için
yusuf ipek kanalına bak orda vpn sıralaması vardı o sıralamadakı ucretsız olanların en ıyı sırasındakını yukle gıtsdınMerhaba vpn öneri istiyorum normalde warp kullanıyorum ama oyun oynarken düzgün çalışmıyor onun için ücretsiz temiz kullanımı rahat bir vpn öneri istiyorum