Neler Yeni

Vpn tavsiye eder misiniz?

CeyCey03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ceyhun Ünsoy
MERHABALAR

ben yurtta kalıyorum ve yurdun interneti ile oyunlara girilmiyor. Eskiden 1.1.1.1 vpn kullanıyodum ama o da artık çalışmıyor. Ben ücretli iyi bir vpn alsam girebilir miyim? böyle bir vpn var ise hangisi?

Teşekürler İyi akşamlar.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
Riot oyunlarında VPN işe yaramıyor diye biliyorum, VPN açtığın zaman bağlantı sağlayamıyorsun eğer o oyunları oynayacaksan.
1.1.1.1'de bi 5-10 dakika boyunca bağlanmaya çalışırsan bağlanıyor olması lazım.

Onun dışında Kaspersky ve Proton önerebilirim.

Shourd

80+ Gold
MERHABALAR

ben yurtta kalıyorum ve yurdun interneti ile oyunlara girilmiyor. Eskiden 1.1.1.1 vpn kullanıyodum ama o da artık çalışmıyor. Ben ücretli iyi bir vpn alsam girebilir miyim? böyle bir vpn var ise hangisi?

Teşekürler İyi akşamlar.
ücreti fln bilemem ama benim kendi kulandığım proton vpnyi öneririm çok iyi

CeyCey03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ceyhun Ünsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Riot oyunlarında VPN işe yaramıyor diye biliyorum, VPN açtığın zaman bağlantı sağlayamıyorsun eğer o oyunları oynayacaksan.
1.1.1.1'de bi 5-10 dakika boyunca açmaya çalışırsan açılıyor olması lazım.
evet lol ve valoya giremiyorum 1.1.1.1.1 bağlanıyorda kalıyor. bağlanmıyo. Herhangi bir vpn ile olmuyo mu yani

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
evet lol ve valoya giremiyorum 1.1.1.1.1 bağlanıyorda kalıyor. bağlanmıyo. Herhangi bir vpn ile olmuyo mu yani
1.1.1.1 VPN'i sürekli sürekli dene elbet bağlanır, uğraştırıyor biraz.
VPN ile giremiyorsun maalesef Riot oyunlarına, engelliler. Engelli olmayanlarda vardır illa ki herhalde ama ben bilmiyorum.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
EmreE
MERHABALAR

Teşekürler İyi akşamlar.
warp da dns değiştirici gibi bir şey ama vpn dersen hotspot shield

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
TunnelBear kullanıyorum ben ama riot vpnleri engellediyse işe yarar mı bilmiyorum

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ares Blackrosa
1.1.1.1 zaten VPN değil aslında, DNS gibi bir şey. IP adresini falan değiştirmiyor. Dediğim gibi birazcık uğraştırıyor bağlanması (en azından bende 5-10 dakika deneyip bağlanabiliyorum).

Ama daha önce kullandığım VPN'lerin hiç birisiyle Riot oyunlarına bağlantı sağlayamadım o yüzden bir bilgim yok.

CeyCey03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ceyhun Ünsoy
1.1.1.1 zaten VPN değil aslında, DNS gibi bir şey. IP adresini falan değiştirmiyor. Dediğim gibi birazcık uğraştırıyor bağlanması (en azından bende 5-10 dakika deneyip bağlanabiliyorum).

Ama daha önce kullandığım VPN'lerin hiç birisiyle Riot oyunlarına bağlantı sağlayamadım o yüzden bir bilgim yok.
teşekkürler zaman ayırdığınız için

Top Bottom