Neler Yeni

Yardım VR Gözlükler için servis var mı?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. VR set almak uzun süredir aklımda, lakin tek bir soru kafamı kurcalıyor: VR setin arıza durumunda götürebileceğim, işinin ehli bir servisi/tamircisi var mı? Malum bizim ülkede aşırı yaygın bir alet değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
gözlük e göre deişiyor normalde quest 2 se bağzı deneyimli telefoncular yapabiliyor tamir konusundasıkıntı yaşamak istemiyorsan htc vive öneririm nedeni şu sen ere düşürmedikce ve güneş e kolay kolay bozulcak bir cihaz değil kablosu yıpransa bozulsa bile herhangi bi hmdı usb 3.0 ve pover ı ile tamir edebiliyorsun ama tr de de pek bi servis bulamadım bu konuda

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gözlük e göre deişiyor normalde quest 2 se bağzı deneyimli telefoncular yapabiliyor tamir konusundasıkıntı yaşamak istemiyorsan htc vive öneririm nedeni şu sen ere düşürmedikce ve güneş e kolay kolay bozulcak bir cihaz değil kablosu yıpransa bozulsa bile herhangi bi hmdı usb 3.0 ve pover ı ile tamir edebiliyorsun ama tr de de pek bi servis bulamadım bu konuda
eyvallah hocam. Bu servis muhabbeti de korkutuyor fena şekilde. Nerede almalı, ne yapmalı bilemiyor insan. 2 aylık asgari maaş şuan fiyatı neredeyse, çöpe atmak ta istemiyorum.

Top Bottom