Neler Yeni

VS Code sürekli hata göstermesi

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
VS Code üzerinden Python kod yazıyor ve içerisine de Türkçe cümleler ekliyorum. Her kod satırının altını kırmızı ile çizip hata gösteriyor ama hatasız çalışıyor kodlar, bir sorun yok. Aşağıdaki hata panelinde istediği kadar hata göstersin, orayı umursamıyorum zaten ama her cümlenin kırmızı ile altını çizip durması hem göz yoruyor hem de sinir ediyor. Bu kod satırındaki kırmızı çizgileri nasıl kapatırız?

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
atif kekç
türkçe dilini ekle kodla

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkçe dilini ekle kodla
Unexpected indentation hatasını çözer mi ki bu? Kod dosyası tamamen bana ait değil, içerisinde bir oyuna ait İngilizce diyaloglar mevcut. Bunun yerelleştirmesini yaparken hata uyarıları çok canımı sıktığından buraya yazmak istedim.

milenix

80+ Gold
Unexpected indentation hatasını çözer mi ki bu? Kod dosyası tamamen bana ait değil, içerisinde bir oyuna ait İngilizce diyaloglar mevcut. Bunun yerelleştirmesini yaparken hata uyarıları çok canımı sıktığından buraya yazmak istedim.
o hatayı alıyorsan boşluklarda hata yapmışsındır

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
o hatayı alıyorsan boşluklarda hata yapmışsındır
Dediğim gibi dosyanın kodlarını ben yazmadım. Düzenleyip karışmak da istemiyorum. Sadece hata diye altını çiziyor, onu nasıl kapatabileceğimi öğrenmek istiyorum.

milenix

80+ Gold
Dediğim gibi dosyanın kodlarını ben yazmadım. Düzenleyip karışmak da istemiyorum. Sadece hata diye altını çiziyor, onu nasıl kapatabileceğimi öğrenmek istiyorum.
kapatabilsen bile kodlar çalışmayacak hata verecek anladığım kadarıyla kopyala-yapıştır yapmışsın büyük ihtimal bu işlem sırasında sorun çıkmıştır

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kapatabilsen bile kodlar çalışmayacak hata verecek anladığım kadarıyla kopyala-yapıştır yapmışsın büyük ihtimal bu işlem sırasında sorun çıkmıştır
Daha önce farklı dosyaların da çevirisini ve yerelleştirmesini yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. Tek istediğim hata uyarılarını kapatmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,727
Üyeler
166,607
Son üye
Yusuf088
Top Bottom