vs450 PSU yetermi?

Mustafa21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Arkadaşlar , PSU hesaplayıcı sitelerin hepsine sistemimi Yazdım ve 260 watt lık bir Güç Hesaplandı. Bende Corsair VS450 Psu sunu beğendiğim için almayı Tercih ettim . Yeterli Olacakmı sizce ? 300 - 350 TL Bandında Daha iyi PSU Varsa önerebilir misiniz? . (Sistemim Bu Olacak Bunun Dışında pek Upragade Yapacağımı Düşünmüyorum . Lütfen Ona göre Düşünün :) . )

Sistem;
B450M S2H Anakart
Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz RAM
Ryzen 5 1600
Corsair VS450
Rx 570 (alacam İnşaallah)

450w yeterli olacaktır ama bence 500 550w alın daha iyi olur.

Dünyanın en iyi psu üreticilerinden biri hatta çakal kendini akıllı sanan firmalar fsp nin psu larını alıp fsp logosunun üstüne kendi logosunu basıp satıyor :D

:) yanlış anlamayın ama FSP Hİç duymadığım için Corsair daha kaliteli geliyor Gibi :D Kullananların Fikirleri nasıl ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FSP kaliteli bir markadır. Corsair, Cooler Master gibi markalar PSU'ları kendileri üretmiyorlar. Üst modellerde Seasonic, Flextronics, CWT alt modellerde yine CWT gibi firmalara üretim yaptırıyorlar. FSP ise hem kendi PSU'larını kendi üretiyor hemde Evga, BeQuiet!, gibi firmalara da PSU üretiyor.

Oneririm

FSP kaliteli bir marka olsa da bu modellerinde genelde iki çıkışlı 12v kanalı var 12v1 ve 12v2 şeklinde. Bunun da pek sağlıklı olduğu söylenmiyor. O yüzden Corsair VS450 daha iyi olacaktır bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,505
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri