Vshopturkiye hesap alınır mı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
56
arkadaşlar yazdıgım zaman ofis olduklarını ve oyunu bırakmıs kısılerden ucuza aldıkların soyledıler ılk mail ile teslım ediyorlar kurtarma bilgileri ile vs istersen ofisten temin edebiliriz dıyorlar fakat ben ıstanbulda degılım bu sayfaya guvenmelı mıyım https://www.instagram.com/vshopturkiye

arkadaşlar yazdıgım zaman ofis olduklarını ve oyunu bırakmıs kısılerden ucuza aldıkların soyledıler ılk mail ile teslım ediyorlar kurtarma bilgileri ile vs istersen ofisten temin edebiliriz dıyorlar fakat ben ıstanbulda degılım bu sayfaya guvenmelı mıyım https://www.instagram.com/vshopturkiye
Bende bilmiyorumki hesap alacaktım fakat şikayetvar sitesinde 6 tane şikayet görünce biraz şüphelendim

Hocam instagram hesabı kapatılmış hesap alma sitelerinin hiçbirine güvenmeyin bence neredeyse hepsi doladırıcı

Hocam instagram hesabı kapatılmış hesap alma sitelerinin hiçbirine güvenmeyin bence neredeyse hepsi doladırıcı
Bende bilmiyorumki hesap alacaktım fakat şikayetvar sitesinde 6 tane şikayet görünce biraz şüphelendim
hocam sahsen bende bu ısı yapıyorum ama dolandırmakta herhangı bır ısım yok fakat bazen bazı ınsanlarda ben gıbı duzgun yapabılıyor bır kac tedarıkcım var onlardan ornek verebılırım satın alan bırı varsa ayda alıcak vs bende ona gore oradan satın alıcam adamlar yuz yuze satabıleceklerınıde sırket olduklarını one sunuyorlar adres vs atıyorlar fakat bana dolandırcı gıbı geldı cunku bu sattıgı hesaplar champıons21li hesaplar 5*6k ya koyuyor ve pıyasası 2 3 katı o setın

Hocam haklı olaiblirsin ama hesabın mailini atmadığı sürece direk olarak herşeyi değişmediği sürece güvenmek güç çoklu hesap satışları olabiliyor hem parayı aldıktan sonra dediğinden dönse yapılabilecekte çok bir şey yok ama piyasanın içinden siz aha hakimsinizdir tabi konuya

Hocam haklı olaiblirsin ama hesabın mailini atmadığı sürece direk olarak herşeyi değişmediği sürece güvenmek güç çoklu hesap satışları olabiliyor hem parayı aldıktan sonra dediğinden dönse yapılabilecekte çok bir şey yok ama piyasanın içinden siz aha hakimsinizdir tabi konuya
hocam rısk alınabılır yaparsan ustadlık hesap ama bence gerek yok

Hocam almadım çünkü alacağım sırada biri bana yazdı dm den dediki alma ben dolandırıldım kanıt falan istedim attı bende gittim vp aldım almayın sizde hesap hocam
anladım hocam ıstersenız ben yardımcı olabılırım trhesaps ınsta uzerınde ıtemsatısta var yardımcı olmamı ıstersenız olabılırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,012
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri