vsync veyahut gysnc nasıl kapatılır

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
herkese merhabalar ben 144 fps üstünü alamıyorum fakat vsync gysnc kapatırsan düzelir diyorlar nvdia ekran kartım var denetim masasındn nasıl bunlardan birisini kapatabilirim veya ikisinide kapatabilirim 144 fps almam sizin elinizde :D

herkese merhabalar ben 144 fps üstünü alamıyorum fakat vsync gysnc kapatırsan düzelir diyorlar nvdia ekran kartım var denetim masasındn nasıl bunlardan birisini kapatabilirim veya ikisinide kapatabilirim 144 fps almam sizin elinizde :D
Kardesim kapatirsan duzelmez hatta kapatirsan ekranda oyun sirasinda yirtilmalar olur

Monitorun ayarlar menusunden kapatabilirsin ama kapatmamani öneririm

Freesync monitor ama sen freesync gorevi yapan vsynci kapatacaksan oyundaki fpsini sınırladigi icin oyun icinden kapat yahut freesynci kapatacaksan freesync performansi etkilemez sadece ekrandaki yirtilmalari duzenler
ekran kartım 1660 super yani nvidia bir kart nasıl yapabilirim ki

Gsynci freesync monitorde acacaksan onun yontemleri var internetten yapilisina bakabilirsin ama vsync oyun ici grafik ayarlarindan kapanabiliyor genelde genel grafik ayarlarinda bulunur
monitörümdede sadece freesync var zaten

Geri