Neler Yeni

Vücudum neden gelişmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
selamlar 2 yıldır fitness yapıyorum dostlar ama 1.günümde nasılsam şuan da aynı şekilim birkaç ay iyi form tutuyorum fakat sonradan iştahım kesiliyor sürekli kusuyorum aynı kiloma geliyorum ve kaslar da eriyor
hali hazırda hormonel bozukluğum ve dizimde ön çapraz ve menisküs sakatlığı var acaba bunlar yüzünden mi yoksa kas yapısı ile ilgili bir rahatsızlığım mı var
(dahiliye doktoruna göründüm fakat şikayetimi nedense saçma buldu bişey yapmadı, günlük protein alımıma da dikkat ediyorum) fikir ve önerilerinizi bekliyorum

ardiye35

80+
selamlar 2 yıldır fitness yapıyorum dostlar ama 1.günümde nasılsam şuan da aynı şekilim birkaç ay iyi form tutuyorum fakat sonradan iştahım kesiliyor sürekli kusuyorum aynı kiloma geliyorum ve kaslar da eriyor
hali hazırda hormonel bozukluğum ve dizimde ön çapraz ve menisküs sakatlığı var acaba bunlar yüzünden mi yoksa kas yapısı ile ilgili bir rahatsızlığım mı var
(dahiliye doktoruna göründüm fakat şikayetimi nedense saçma buldu bişey yapmadı, günlük protein alımıma da dikkat ediyorum) fikir ve önerilerinizi bekliyorum
kusma

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan Kalaycı
ilk gününle sanki halin arasında elbet fark vardır fotoların varsa karşılaştır beslenmen iyiyse antrenmanı verimli yapmıyorsundur o zaman ağırlık arttırmaya ve set sonlarında tükenişe gitmeye özen göster ve eğer full body çalışıyorsan bölgesele geç

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
hangi hareketleri yapiyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk gününle sanki halin arasında elbet fark vardır fotoların varsa karşılaştır beslenmen iyiyse antrenmanı verimli yapmıyorsundur o zaman ağırlık arttırmaya ve set sonlarında tükenişe gitmeye özen göster ve eğer full body çalışıyorsan bölgesele geç
Hocam antrenman programımda vs sorun yok
Salondaki abiler de şaşırıyor bu kadar iyi-ağır çalışıyorsun niye zayıfsın diye
Doktora da kendimi ifade edemiyorum kas erimesi vs gibi bişey varsa da

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
ne bekliyordun ki hulk fln olmayımı
gelişim 6 ayda minik minik başlar 12 ayda olur
bol proteinli beslenmen lazım bu kadar
HA EN ÖNEMLİSİ DOĞRU FORM
ben ara vermeden hiç off yapmadan 2 ay gittim
omzumdan omuz çıktı orası ayrı

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hangi hareketleri yapiyorsunuz
Hocam haftada 4gün (3haftadır gitmiyorum sakatlığımdan ötürü) bölgesel çalışıyorum
göğüs ön kol
Omuz arka kol
Bacak
Sırt ve karın
Egzersileri de yazabilirim eğer bir uyuşmazlık varsa beni yönlenirirsiniz

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Hocam haftada 4gün (3haftadır gitmiyorum sakatlığımdan ötürü) bölgesel çalışıyorum
göğüs ön kol
Omuz arka kol
Bacak
Sırt ve karın
Egzersileri de yazabilirim eğer bir uyuşmazlık varsa beni yönlenirirsiniz
onlari da yazabilir misiniz ve kac set kac tekrar yapiyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
ne bekliyordun ki hulk fln olmayımı
gelişim 6 ayda minik minik başlar 12 ayda olur
bol proteinli beslenmen lazım bu kadar
HA EN ÖNEMLİSİ DOĞRU FORM
ben ara vermeden hiç off yapmadan 2 ay gittim
omzumdan omuz çıktı orası ayrı
Dostum hulk olmakla alakası nedir anlamadım seni 2yıldır yapıyorum hacmimde pek bi değişiklik yok onu anlatmaya çalışıyorum vücudum kilo almayı reddediyor resmen aldığım zamanda diz ağrısından duramıyorum ve ek olarak yemekten kesiliyorum ta ki eski kiloma gelene kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlari da yazabilir misiniz ve kac set kac tekrar yapiyorsunuz
Göğüs ön kol
Bench press 3-12 (50kg)
İncline press 3-12
Dumbell ile 45derece göğüs sıkıştırma3-12
Göğüs kesme 3-15
Cable machine 3-12
Dumbell tek kaldırış 3-16
Z bar sehpada ön kol (20kg) 3-15
Cable machine 3-12
Bilek kıvırma 3-tükeniş
Omuz arka kol
Yana açış 3-12
Öne açış 3-12
Machine shoulder press 3-15
Sehpada omuz press3-12
Dips3-15
Alna çekiş 3-15
Halat indirme 3-12
Sırt
Telde göğse çekiş 3-12 50kg
Enseye çekiş
Dar tutuş göğse çekiş
Testere 3-12
Kanat açış3-12
Bacak
Leg press (bacaklar birleşik)3-12
Leg press(omuz hizasında)3-12
Squat 4-12
Komando yürüyüşü 3set
Calf germe 9-20
68kg(20ağustos)
Güncel kilo 62
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde en az 120gr protein almaya özen gösteriyorum

Son düzenleme:

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan Kalaycı
Hocam antrenman programımda vs sorun yok
Salondaki abiler de şaşırıyor bu kadar iyi-ağır çalışıyorsun niye zayıfsın diye
Doktora da kendimi ifade edemiyorum kas erimesi vs gibi bişey varsa da
hocam şaşırtıcı cidden bir arkadaşım sürekli yiyordu sağlam yiyordu kilo alamiyordu bagirsaklarında kurt mu ne oyle birsey çıkmış tam net hatırlamıyorum ama sendede öyle birsey olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hocam şaşırtıcı cidden bir arkadaşım sürekli yiyordu sağlam yiyordu kilo alamiyordu bagirsaklarında kurt mu ne oyle birsey çıkmış tam net hatırlamıyorum ama sendede öyle birsey olabilir
Olabilir hocam 12-13yaşlarında gitmiştim sende kurt var demişlerdi ağız spreyi vermişti daha da gitmedim o günden sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ismail baran şen
Hormonel eksikliğiniz olduğunu nereden cıkardınız acaba eğer varsa doktora görünün eğer sadece düşünüyorsanızda görünebilirisinz içiniz ferah eder ön çapraz bağınız eğer yakın tarihte sakatlandı ise zorlamamakta fayda var vücut maksimum kas kütlesine ulaştıktan sonra ekstra kas yapmaz bu genetik olarak belirlenir çoğunlukla ağırlık ne kadar artarsa vücut o kadar kas üretmeye yatkın olucaktır fakat unutmayalım tendonlar bize adapte olup gelişebilir fakat ani gelişen farklı durumlarda örn:90 kg kaldırırken bi anda 120 kilo kaldırmaya kalkmak bu duruma bu kadar hızlı adapte olmayıp vazgeçebilirler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,994
Üyeler
160,920
Son üye
neresi
Top Bottom