Kantaron yağı alıyorsun dostum yanan yerlere sürüyorsun. 1 hafta sonra bana dua ediyorsun. İzmirde aynı şey başıma geldi uyuya kalmıştım. Kantaron yağı yardımcı oldu.Kollarım bacaklarım ve yüzüm çok pis handi en çok aciyon yüzüm bu yanık naisl geçer arkadaşlar
Hocam 1 haftada ben zaten rahatlarim bana böyle 1 günde an fazla etki göstermesi lazımKantaron yağı alıyorsun dostum yanan yerlere sürüyorsun. 1 hafta sonra bana dua ediyorsun. İzmirde aynı şey başıma geldi uyuya kalmıştım. Kantaron yağı yardımcı oldu.
hacı öyle mucizevi hemen kesecek bir krem yoktur benimkisi baya rahatlamıştı ki benim derim bildiğin eridi güneşte seninkisinden daha kötüydü krem falan sürünce bile ağrıyordu o yağ sayesinde iyileştim sen bilirsinHocam 1 haftada ben zaten rahatlarim bana böyle 1 günde an fazla etki göstermesi lazım
Valla benim yüzüm çok kötü soyulmaya felan başladı artık Alicam.onerdiklerinizrne bı tanesinihacı öyle mucizevi hemen kesecek bir krem yoktur benimkisi baya rahatlamıştı ki benim derim bildiğin eridi güneşte seninkisinden daha kötüydü krem falan sürünce bile ağrıyordu o yağ sayesinde iyileştim sen bilirsin
Kollarım bacaklarım ve yüzüm çok pis handi en çok aciyon yüzüm bu yanık naisl geçer arkadaşlar