Neler Yeni

Vücut kılları için makine önerisi

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Beyler vücudumdaki kılları almak için kolay bozulmayacak güzel bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçe:500

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Beyler vücudumdaki kılları almak için kolay bozulmayacak güzel bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçe:500
Hocam tuy dökuculer daha iyi olmuyor mu tras makinesi bir cok kisi kasindiriyor diyor.

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Kıllarını daha da çoğaltırsın tecrübe ile sabit. Epilasyona git kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Ben gidip mağazadan almıştım ama tam istediğim gibi alamıyordum 500 TL ye bulunur mu bilmem ama en iyisi tanıdığın berber varsa oraya bir sor onların makinaları daha ucuz ve daha iyi kesiyor.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tuy dökuculer daha iyi olmuyor mu tras makinesi bir cok kisi kasindiriyor diyor.
Tüy dökücülerden veet kullandım 3-4 defa. Çok uğraştırıyor en az 2-3 saat zamanımı yiyor hocam. Hamamotu da etkili ama çok zararlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kıllarını daha da çoğaltırsın tecrübe ile sabit. Epilasyona git kesinlikle.
Epilasyonlar Ankara'da maalesef en az 5000'den başlıyor. Ben makine ile alıyorum arada hocam şuan için çoğalmasının önemi yok çünkü zaten aşırı fazlalar ve spor yaptığım için hiç estetik durmuyorlar.

Ben gidip mağazadan almıştım ama tam istediğim gibi alamıyordum 500 TL ye bulunur mu bilmem ama en iyisi tanıdığın berber varsa oraya bir sor onların makinaları daha ucuz ve daha iyi kesiyor.
Şu modeli buldum da acaba güzel keser mi diye şüphedeyim yine de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Tüy dökücülerden veet kullandım 3-4 defa. Çok uğraştırıyor en az 2-3 saat zamanımı yiyor hocam. Hamamotu da etkili ama çok zararlı.

Epilasyonlar Ankara'da maalesef en az 5000'den başlıyor. Ben makine ile alıyorum arada hocam şuan için çoğalmasının önemi yok çünkü zaten aşırı fazlalar ve spor yaptığım için hiç estetik durmuyorlar.

Şu modeli buldum da acaba güzel keser mi diye şüphedeyim yine de.
Ürünün Youtube veya diğer mağaza yorumlarını okuyup ona göre karar vermeni tavsiye ederim.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün Youtube veya diğer mağaza yorumlarını okuyup ona göre karar vermeni tavsiye ederim.
Okudum ama millet sürekli damat bohçası yazıp durmuş adam akıllı bir yorum göremedim. Phillips sağlamlığı diye bir kavram var ve ona güvenerek bu ürünü bulabildim sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Okudum ama millet sürekli damat bohçası yazıp durmuş adam akıllı bir yorum göremedim. Phillips sağlamlığı diye bir kavram var ve ona güvenerek bu ürünü bulabildim sadece.
Aynısını bende yaşadım marka güvenilir dedim 2 ay sonra başlıkları körerdi temizledim ama hiç iyi almıyordu

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ben bu philipsin başka bir modelini kullanıyorum tam sıfır almıyor vücut tüylerini haberin olsun dostum

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739