onlinedoktor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 342
Beyler vücudumdaki kılları almak için kolay bozulmayacak güzel bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçe:500
Hocam tuy dökuculer daha iyi olmuyor mu tras makinesi bir cok kisi kasindiriyor diyor.Beyler vücudumdaki kılları almak için kolay bozulmayacak güzel bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçe:500
Ben gidip mağazadan almıştım ama tam istediğim gibi alamıyordum 500 TL ye bulunur mu bilmem ama en iyisi tanıdığın berber varsa oraya bir sor onların makinaları daha ucuz ve daha iyi kesiyor.Beyler vücudumdaki kılları almak için kolay bozulmayacak güzel bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçe:500
Tüy dökücülerden veet kullandım 3-4 defa. Çok uğraştırıyor en az 2-3 saat zamanımı yiyor hocam. Hamamotu da etkili ama çok zararlı.Hocam tuy dökuculer daha iyi olmuyor mu tras makinesi bir cok kisi kasindiriyor diyor.
Epilasyonlar Ankara'da maalesef en az 5000'den başlıyor. Ben makine ile alıyorum arada hocam şuan için çoğalmasının önemi yok çünkü zaten aşırı fazlalar ve spor yaptığım için hiç estetik durmuyorlar.Kıllarını daha da çoğaltırsın tecrübe ile sabit. Epilasyona git kesinlikle.
Ben gidip mağazadan almıştım ama tam istediğim gibi alamıyordum 500 TL ye bulunur mu bilmem ama en iyisi tanıdığın berber varsa oraya bir sor onların makinaları daha ucuz ve daha iyi kesiyor.
Ürünün Youtube veya diğer mağaza yorumlarını okuyup ona göre karar vermeni tavsiye ederim.Tüy dökücülerden veet kullandım 3-4 defa. Çok uğraştırıyor en az 2-3 saat zamanımı yiyor hocam. Hamamotu da etkili ama çok zararlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epilasyonlar Ankara'da maalesef en az 5000'den başlıyor. Ben makine ile alıyorum arada hocam şuan için çoğalmasının önemi yok çünkü zaten aşırı fazlalar ve spor yaptığım için hiç estetik durmuyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu modeli buldum da acaba güzel keser mi diye şüphedeyim yine de.Philips MG3710/15 Erkek Bakım Seti 6'sı 1 Arada, Kablosuz 60 Dakika Kullanım, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Philips MG3710/15 Erkek Bakım Seti 6'sı 1 Arada, Kablosuz 60 Dakika Kullanım, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Okudum ama millet sürekli damat bohçası yazıp durmuş adam akıllı bir yorum göremedim. Phillips sağlamlığı diye bir kavram var ve ona güvenerek bu ürünü bulabildim sadece.Ürünün Youtube veya diğer mağaza yorumlarını okuyup ona göre karar vermeni tavsiye ederim.
Aynısını bende yaşadım marka güvenilir dedim 2 ay sonra başlıkları körerdi temizledim ama hiç iyi almıyorduOkudum ama millet sürekli damat bohçası yazıp durmuş adam akıllı bir yorum göremedim. Phillips sağlamlığı diye bir kavram var ve ona güvenerek bu ürünü bulabildim sadece.
Önerebileceğin model var mı?braun alabilirsin güzel markadır
Teşekkür ederim hocam.Ben bu philipsin başka bir modelini kullanıyorum tam sıfır almıyor vücut tüylerini haberin olsun dostum
Dostum bence güvenilir bir epilasyoncu bul kampanyalarını takip et bazen kemer üstü 1500-2500 tl oluyor ama yaşadığın şehre göre fiyatlar değişkenlik gösterebilir.Önerebileceğin model var mı?