Neler Yeni

vuralelektronik sattığım RTX 3070 kargoda ıslanmış

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
kartı alıcı ödemeli geri yolladılar baktım gerçekten kutusu falan sırıl sıklam kartı bilgisayara takıp test ettim çok ısınıyordu ama hiç atma veya donma yapmıyordu 10dk furmark testi alıp kutuyu çöpe atıp sahibindende ilan açtım sorunlarını belirtip 5500 e koydum 5000 e anlaşıp birine sattım kartı bu bilgisayarcı bozuntusu da bir sorun yaşayanlara dönüş yapmıyor mesaide değiliz falan diyip instadan story atıyorlar
En iyisini yapmışsın kral tertemiz yeni kart alırsın birdaha da ders olsun parasını almadan kimseye bir şey yollama.
Parasını alsan benlik bir sorun değil kargoyla uğraşın der çekilirdin şimdi durduk yere zarar ettik.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren n
En iyisini yapmışsın kral tertemiz yeni kart alırsın birdaha da ders olsun parasını almadan kimseye bir şey yollama.
Parasını alsan benlik bir sorun değil kargoyla uğraşın der çekilirdin şimdi durduk yere zarar ettik.
haklısın güzel bir ders oldu bana 2-3k zararla kurtulduk allahtan kart tamamen bozulmamış

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
kartı alıcı ödemeli geri yolladılar baktım gerçekten kutusu falan sırıl sıklam kartı bilgisayara takıp test ettim çok ısınıyordu ama hiç atma veya donma yapmıyordu 10dk furmark testi alıp kutuyu çöpe atıp sahibindende ilan açtım sorunlarını belirtip 5500 e koydum 5000 e anlaşıp birine sattım kartı bu bilgisayarcı bozuntusu da bir sorun yaşayanlara dönüş yapmıyor mesaide değiliz falan diyip instadan story atıyorlar
Hacı güvende ile yollayacaksan yine başın ağrır bilgin olsun

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Instagramda çok fazla önüme çıkan bi bilgisayarcı vardı ekran kartı satıyordu vuralelektronik bilenler vardır belki kendilerinden ekran kartı satın aldım 6800 xt sapphire pulse buraya kadar sorun yok her şey çok güzel kendilerine rtx 3070 alıp almayacaklarını sordum gönderin bakalım dediler ürünü kendi kutsunda yolladım çalışan kasadan çıkarttım kutusuna statik poşetinde falan kargoladım bir sonraki gün whatsapptan mesaj gelmiş video atmışlar kart kutusu ıslanmış sular damlıyor bende kargoyu şikayet edeceğimi söyledim onlarda biz alırken video çekemedik yan şubemizin yanındaki markete bırakmışlar kargoyu dediler ve kargoyu şikayet edersem bir şey çıkmayacağını söylediler ekran kartına bakım yaptıklarını yarın tekrar çalıştırmayı deneyeceklerini söylediler bu durumda ne yapmalıyım şikayet edeceksem kimi ve nereye şikayet etmeliyim THH yeterli olur mu
Hocam bende hep görüyorum da onlar bana çok kolpacı gibi geliyor satarken çok sıkıyorkar gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,755
Üyeler
160,882
Son üye
m1ka007
Top Bottom