xenk2626
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 943
- İsim
- Kadir Efe Ulusoy
kral o market değil sadece kasa tezgahı içecek dolabı 2 tane tekli raf olan bir bakkal market le alakası yokkargolanacakmış ürün bana geri onlara ordaki kargo çalışanları sizin arkadaşınızdı sanırım onların suçu olabilir mi dedim hayır transferde veya senin ordaki kargodan ıslanmışlar dediler burdaki kargoyu aradım biz onu ıslak gönderdiysek ordakiler fark edip neden tutanak tutmamışlar diye sordu buraya gelip şikayet dilekçesi oluşturmamı yurtiçi kargo genel merkezine şikayetimi ileteceklerini söylediler fatura var mı diye sordular fatura tutarını vermek için fatura yok ama internetten fiyat baz alınabilir dedim az sonra gidip şikayet oluşturacağım bu arada eskişehir de teslimatı yapan kargo şubesini aradım onlarda alıcıya ulaşmaya çalıştıklarını ulaşamadıklarını söyledi telefonu açmamışlar benim tahminim markette ıslandı bu ürün ama bilmiyorum bakalım az sonra şikayet oluşturacağım kamera kayıtlarında falan çıkar ürün ıslak mı değil mi diye eğer ürün orada da ıslak çıkmazsa kamera kayıtlarında şahsi şirkete dava açacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kargo fiyatı garanti vereceğiz demedi ama şikayetimi yurtiçi genel merkezine aktaracaklarını söyledi kamera kayıtlarına bakacaklar muhtemelen nerede ıslandı diye
onlardan ekran kartı almıştım video çektim aldığımda güzel paketlenmiş gelince güvendim
elektrikçi değil 2. el mağazasıKurumsal yerlerden al niye elektrikçiden alıyorsun ki