Nquyen
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,706
- İsim
- Selim
ben arıza masrafını karşılamayı reddediyorum zaten sadece ben kullanırken termal macunun yenilenmesi gerekiyordu kartın piyasası da 7 bindi 1000 tl düşüyorum termal ped ve macun değişimi için 6k uygundur diye düşünüyordum ayrıca attıkları videoda kartın kutusu ıslak gözüküyordu ekran kartı gözükmüyordu dükkanları da eskişehirde yakın olsam elden yapardım işlemleri ama uzak forumda da dört beş kişi gördüm memnun kalmışlar mesaj sayıları da yüksekti yanlış hatırlamıyorsam
Thh başvurun@Shourd @yenigeldim @Nquyen @Shyankh @FutFlix @Mert @WhoCares @Volkan:/ @brsokcu @yusufi7
az önce aradılar karta 1500 lira harcadıklarını termal padlerini değiştirdiklerini ama kartın testleri geçemediğini sıcaklığın 85 derece olduğunu furmark ekranında donduğunu söylediler bende thh ye başvurup market ve kargo dan birinin yaptığını söyleceğimden bahsettim onlarda market yapmadı diye ısrar etti bende ekran kartı böyle işime yaramaz dedim mezat olarak satarsın fanları arka kasası kullanılır dedi trakyada arkadaşı varmış ondan fiyat alacağım 2 2.5k ya satarsın dedi ben yolladığımda çalışıyordu kart kargoda ıslanmış biz bir şey yapamayız diyorlar yurtiçi kargo ile anlaşmalarıda var çok ilginç
alış veriş yapmak isteyen arkadaş olursa tavsiyem gidip elden alın veya satın benim yaptığım enayilik resmen herkes haklarında olumlu yorum yapmış adamlar beni değil marketi savunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakın peşini bırakmayın sizi dolandiriyorlar ve orayı thh ye şikayet edin çok geç olmadanThh başvurun