Eğer bütçen artarsa v3 pro alıp ömrün boyunca kullanırsın.ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ KAABLOLU KABLOSUZ FARK ETMİYOR
Ozaman mad r al ben de çok araştırdım mad r alacağımkanki bütçe hatta 2k söylediğim mouselar 2.5k yani maalesef o kadar bütçem yok
kanka iyi hoşta benim biraz marka takıntım var yani marka takıntısından çok güvensizlik denilebilir şimdi garanti olayı iade değişim olayı vs razer daha mantıklı gibi geliyor sensör olarakta razer bi kaç adım daha öndeUp…..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozaman mad r al ben de çok araştırdım mad r alacağım
Fiyat farkı çok ama bende Razer olsun isterim amakanka iyi hoşta benim biraz marka takıntım var yani marka takıntısından çok güvensizlik denilebilir şimdi garanti olayı iade değişim olayı vs razer daha mantıklı gibi geliyor sensör olarakta razer bi kaç adım daha önde
Ama bu kablolu knk ben kablosuz diyorumaynı fiyattalar
hatta nays la ödersen 100 tl amazon75 kodu var onu kullanırsan 75 tl indirime giriyor 2450 tl ye denk oluyor
kablosuz ve 36gr olması açısından vxe mad r çok daha önde bence malzeme kalitesi biraz dandik gibi düşünebilirsin 36gr olduğu için ama öyle kırılgan bir yapısı yok bu devirde kablolu bir mousea o kadar para vermenin bi anlamı yok bideARKADAŞLAR HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ KAABLOLU KABLOSUZ FARK ETMİYOR
Mad R malzeme olarak kalitesiz adam lar hafif yapacam dıe malzemeden kısmışlar genel olarak kaliteli mouse ama malzeme kalitesi bir gün elinde patlarARKADAŞLAR HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ KAABLOLU KABLOSUZ FARK ETMİYOR
haklısın ama ben biraz ilkel biriyim ondan kaynaklı kablosuz bence gecikme oluyor diye düşünüyorum benim için ağırlık fark etmiyor şu an 86 gr mouse kullanıyorumkablosuz ve 36gr olması açısından vxe mad r çok daha önde bence malzeme kalitesi biraz dandik gibi düşünebilirsin 36gr olduğu için ama öyle kırılgan bir yapısı yok bu devirde kablolu bir mousea o kadar para vermenin bi anlamı yok bide
kanka tek o değil böyle markalar bana hiç güven vermiyor bundan 3 4 ay önce Asus rog klavye aldım diye linçlemişlerdi değişik değişik markalar önermişti herkes lasdadasdasdasMad R malzeme olarak kalitesiz adam lar hafif yapacam dıe malzemeden kısmışlar genel olarak kaliteli mouse ama malzeme kalitesi bir gün elinde patlar
orasını bilememAma bu kablolu knk ben kablosuz diyorum