alınmazVxe R1 mouse alınır mı? Almayı düşünüyorum USB dongle mevcutmu mouse altında masaüstü sistemim var 2000TL gibi bir bütçe ayırabilirim başka öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
Ne alınıralınmaz
Hocam furylevel Z1 aldım diyelim bağlantıyı nasıl yapıcam bilgisayara ekstra bir şey alman lazımmı kutu içerisinden çıkıyor mubu butcede r1 pro yada furylevel z1 al r1 in kaplaması kotu parlama yapıyor
ajazz proNe alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam furylevel Z1 aldım diyelim bağlantıyı nasıl yapıcam bilgisayara ekstra bir şey alman lazımmı kutu içerisinden çıkıyor mu
Kutu içerigi r1 göre daha iyi dongle çıkıyor dongle uzatıcı var YouTube incelemelerini dediğimi daha iyi anlıycaksınNe alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam furylevel Z1 aldım diyelim bağlantıyı nasıl yapıcam bilgisayara ekstra bir şey alman lazımmı kutu içerisinden çıkıyor mu
Hocam 1k Hz dimi bu mouse inceledim beğendim türk yapımı sanırım birdeKutu içerigi r1 göre daha iyi dongle çıkıyor dongle uzatıcı var YouTube incelemelerini dediğimi daha iyi anlıycaksın
Çinde basılıyor aynen 1000hz bu butcede anca ajazz 159 proda 8k var oda 240 hz monitörün ve adam akıllı sistemin yoksa gereksizHocam 1k Hz dimi bu mouse inceledim beğendim türk yapımı sanırım birde
144 hz monitör i5 12400F RX 6600 var hocamÇinde basılıyor aynen 1000hz bu butcede anca ajazz 159 proda 8k var oda 240 hz monitörün ve adam akıllı sistemin yoksa gereksiz
Yani 8k yı kolay kolay hissedemezsin144 hz monitör i5 12400F RX 6600 var hocam
1k ile 4k arasında hissedilecek fark varmı acabaYani 8k yı kolay kolay hissedemezsin
Denemedim şahsen1k ile 4k arasında hissedilecek fark varmı acaba