VXE R1 Pro Max alınır mı?

Knick

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
2000
Uzun yıllardır Rival 3 kullanıyorum ve artık bozulmaya başladı. Yeni mouse aramaya başladım ve böyle bir şeye denk geldim sizce alınır mı? Ayrıca iyizico geçerli mi geçerliyse nasıl kullanabilirim

Uzun yıllardır Rival 3 kullanıyorum ve artık bozulmaya başladı. Yeni mouse aramaya başladım ve böyle bir şeye denk geldim sizce alınır mı? Ayrıca iyizico geçerli mi geçerliyse nasıl kullanabilirim
500 tl cashback veriyor suanda wraith uzerinde 1k alimda uygulamadan kampanyaya katilip iyzico ile odeme yapmaniz yeterli oluyor.

Bizde rival 3ten geçtik aynı modele, tekerleği dönmüyordu, tavsiye ederim bataryası baya gidiyor kuş gibi

r1 ile r1 pro max arasında çok fark var mı
batarya farkı var, eğer bütçeniz varsa pro max almanızı tavsiye ederim. iyzicoya katılıp ek olarakta benim kullandığım ödeme kısmında Conlife kodu var indirim veriyor hocam tamamen tercihe bağlı kullanabilirsiniz ek indirim olur

r1 ile r1 pro max arasında çok fark var mı
Bende hem rival3 hem ajazz aj159 pro var 2000hz de kullanıyorum ikisi de bağlı arada rival 3 e geçiyorum bir ağır ve yavaş geliyor anlatamam . Hafif mouse nimettir .

batarya farkı var, eğer bütçeniz varsa pro max almanızı tavsiye ederim. iyzicoya katılıp ek olarakta benim kullandığım ödeme kısmında Conlife kodu var indirim veriyor hocam tamamen tercihe bağlı kullanabilirsiniz ek indirim olur
bataryası uzun süre götürür mü

ürün güzel çalışıyor ancak malzeme kalitesi tartışılır 6 7 aydır kullanıyorum ben biraz belki sert basıyorum bilemedim ama zart zurt gacır gucur sesler cıkıyor mousedan

Alınır, 3 gündür deneyimliyorum yaklaşık günlük 6 saat aktif olarak çalışıyor mouse şuan bir kaç performans ayarıda açık ama hâlâ 1k hz de belirteyim anlık şarjı %65, hem oyun ve gündelik kullanım için çok güzel ama sırf oyun için alacaksan Scyrox V6 8K Wireless Mouse modelini öneriyorlar kampanyalar ile 2k fiyata geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri