Yardım Vxe r1 vs x1 vs a9 hangisini almalıyım ve neden?

zyraxone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219

Normalde atk a9 düsünüyordum x1i gördüm hem buz kaplaması falanda var fakat forumdakilerin deneyimi ve bilgisine dayanarak sormak istiyorum.

A9da sol tık tıklamama sorunu varmış sanırım kronik son sürüme güncellense bile alan kullanıcılar yazmış

Vxe r1 ve x1de sorun yok gibi ama x1in donanımı mı daha iyi acaba r1in mi

Atk a9ds sorun cıkmayacağını kesin bilsem alacaktım ama suan kararsız kaldım. Birdaha ekstra iade falan filan uğraşamam

Artık veya negatiflerini yazarsanız yine yardımcı olur mümkün olduğunca kronik sorunu olmayanı almayı planlıyorum

Dimi hem daha ucuz hemde diğer ikisi gibi kronik sorun göremedim ama near link neden güvenimmez hocsm? Meraktan soruyorum. Bağlantı kopukluk falan mı.

R1sede alabilirim wraithten almayı planlıyorum
se+ in sensörü kötü

se+ in sensörü kötü
G203ten geçeceğim bildiğim kadarıyla her türlü daha iyi g203ten aman aman ivme falan filan fark etmiyorsa Flick atarken zorluk çıkartmıyorsa sorun yok benim için. Bütçe 1400 bu mousedende devam edebilirim fakat kolumu yormaya başladı artık.

G203ten geçeceğim bildiğim kadarıyla her türlü daha iyi g203ten aman aman ivme falan filan fark etmiyorsa Flick atarken zorluk çıkartmıyorsa sorun yok benim için. Bütçe 1400 bu mousedende devam edebilirim fakat kolumu yormaya başladı artık.
203 den iyidir belki de ekstra 200 liraya değer yani iyzico geçerli olması lazım ulugamesde bakın ona

203 den iyidir belki de ekstra 200 liraya değer yani iyzico geçerli olması lazım ulugamesde bakın ona
Evet %25 var fakat ben direkt alacağım hesap açmakla uğraşmayacağım.
X1 mi r1 mi diyeceğim ama yine r1 olacak gibi cevap r1 mi almalıyım bu durumda x1de buz kaplaması falanda filan varmış ama mcu güven veriyor mu bilgi bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri