Neler Yeni

VXE R1 WİRELESS / SPİRİT OF AİM MOUSEPAD ALINIR MI

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tayfun Acar
Hocam mouse pad kesin alinir ama mouse yanından dongle cikmiyor ise emin degilim

Oktayt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oktay Özgür Tarıkahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mouse pad kesin alinir ama mouse yanından dongle cikmiyor ise emin degilim
1k hz desteklicek dongle çıkıyormuş sordum desteğe,1k hz benim için yeterli olcağını düşünüyorum monitor 165 hz zaten

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tayfun Acar
1k hz desteklicek dongle çıkıyormuş sordum desteğe,1k hz benim için yeterli olcağını düşünüyorum monitor 165 hz zaten
Hocam alin isterseniz ama 165hz monitörde bile fark hissediliyor emin olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mete avcı
Hocam mouse 1600 tl iken mousepad biraz pahalı değil mi?

Oktayt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oktay Özgür Tarıkahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mouse 1600 tl iken mousepad biraz pahalı değil mi?
başka öneriniz varsa link atarsanız sevinirim 8 yıl önce internet kafeden hediye edilen mousepad ve razer mousem bozulunca eski rampage mousemla faceit 8 valoda sıralamada vsdeydim yeni bir şeylere alışmaya vs çekindiğim için hiç araştırmamıştım bu zamana kadar o yüzden ne iyidie ne kötüdür konusunda 0 ım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alin isterseniz ama 165hz monitörde bile fark hissediliyor emin olun.
1k hz yeterlidir yani değil mi

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yavuz Sleim
başka öneriniz varsa link atarsanız sevinirim 8 yıl önce internet kafeden hediye edilen mousepad ve razer mousem bozulunca eski rampage mousemla faceit 8 valoda sıralamada vsdeydim yeni bir şeylere alışmaya vs çekindiğim için hiç araştırmamıştım bu zamana kadar o yüzden ne iyidie ne kötüdür konusunda 0 ım

Hocam asıl önemli olan işlemciniz. 4k ve 8k hertzlerde işlemcinin üzerine hatrı sayılır yük biniyor. İşlemciniz alt segment bir işlemciyee kaldırmayabilir. R1 pro modelini kullanıyorum ben memnunum mousepadden biraz kısıp mousea eklemeniz daha mantıklı olacaktır.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tayfun Acar

tabii ki ileride dongle alırsınız

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yavuz Sleim
Burda ufak tefek dikiş baskı hatası olan kaliteli mouspadler bulunuyor bir arkadaşım almıştı gayet kaliteli kaygan bir yüzeye sahipti. Burdan 600-700 TL'ye alıp mouse 2500 fiyatlarından daha iyi mouse alabilrsiniz.
Ayrıca klassenin special serilerine de bakabilrsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mete avcı

Vxe mad r1, aj159 apex gibi 8000 hz herhangi bir mouse alabilirsin dostum. Mousepad olarakta fps oyunları için w64 çok iyi olacaktır çok bütçem yok diyorsan control klasse mousepadlere bak

Oktayt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oktay Özgür Tarıkahya
Hocam asıl önemli olan işlemciniz. 4k ve 8k hertzlerde işlemcinin üzerine hatrı sayılır yük biniyor. İşlemciniz alt segment bir işlemciyee kaldırmayabilir. R1 pro modelini kullanıyorum ben memnunum mousepadden biraz kısıp mousea eklemeniz daha mantıklı olacaktır.
amd 5 7600x var işlemci

Burda ufak tefek dikiş baskı hatası olan kaliteli mouspadler bulunuyor bir arkadaşım almıştı gayet kaliteli kaygan bir yüzeye sahipti. Burdan 600-700 TL'ye alıp mouse 2500 fiyatlarından daha iyi mouse alabilrsiniz.
Ayrıca klassenin special serilerine de bakabilrsiniz.
bakayım burayada teşekkür ederim

Top Bottom