haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Buradan aracı indire tıkla https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10.
Son düzenleme:
evet w7 ultimateden geçiş yapacağım zatenEğer işletim sistemin kuruluysa Google'dan Windows 10'u setup şeklinde indir. Sonrası zaten kolay. Normal kurulum gibi yapacaksın.
O zaman internetten deneme sürümünü indirip kurabilirsin. Warez'den falan crack kurmakla uğraşma.evet w7 ultimateden geçiş yapacağım zaten
O zaman internetten deneme sürümünü indirip kurabilirsin. Warez'den falan crack kurmakla uğraşma.
Evet.
Buradan indiriyorum. deneme sürümü bu değil mi
Evet.
Buradan indiriyorum. deneme sürümü bu değil mi
Ben sıfırdan kurucam microsoftun sitesinden win10 kurdum rufusla bir şey yapmam lazım mı?Adım adım yazıyorum;
1- Güvenilir bir kaynaktan Windows'u ISO olarak indir.
2- Bilgisayarına güvenilir bir kaynaktan Rufus yazılımını indir.
3- İki indirme de tamamlandıktan sonra Rufus'u açarak indirmiş olduğun Windows ISO'sunu seç.
4- Anakartın güncel ise GPT değil ise MBR'yi seç. Tüm bunları yaptıktan sonra tek yapman gereken şey ISO'yu bir USB belleğe yazdırmak. Bu işlemi yaparken USB belleğinde hangi dosyaların varsa silinecek ve o USB bellek bir daha biçimlendirilene kadar format belleği olarak kalacak.
Benden bu kadar. Yardımcı olabildiysem mesajımı raporlayıp en iyi cevap'ı işaretler misin?
Hayır lazım değil.Ben sıfırdan kurucam microsoftun sitesinden win10 kurdum rufusla bir şey yapmam lazım mı?